AGORA Gift Unboxing, la un pahar de vorbă. Cadouri asociate cu un vin bun sau un spumant autohton (FOTO)

AGORA Gift Unboxing, la un pahar de vorbă. Cadouri asociate cu un vin bun sau un spumant autohton (FOTO)

Ce fel de Crăciun fără un pahar de vin roșu? Ce fel de Revelion fără un pocal de spumant? O sticlă de vin bun sau de spumant de calitate este și un cadou potrivit cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru prieteni vechi, parteneri de afaceri, colegi de muncă sau amici noi pe care vi i-a adus acest an. Am adunat în materialul de mai jos o selecție „de prin internetul” producătorilor autohtoni de vinuri, numai bune de împachetat cu ceva adițional pentru un cadou de neuitat. AGORA Gift Unboxing are grijă ca sărbătorile să nu te ia prin surprindere.

Seturile Purcari - bune, bune

Cei de la Purcari au pregătit câteva seturi de Crăciun pentru amatorii de vinuri bune. Le găsiți în vânzare la Purcari Wine Bar (Zity Mall; str. Calea Ieșilor, 8; etajul 3). Cu ceva dulcișor, cu un ceișor sau cu un accesoriu pentru sticle, o cutie ca aceasta va fi foarte apreciată.

Publicitate

Castel Mimi - Governor și atât

Cei de la Castel Mimi ne îndeamnă să avem încredere în calitățile incontestabile ale vinului „The Governor’s Blend” - „rangul său nobil a fost confirmat prin cele 5 medalii de aur la: Berliner Wine Trophy 2021 (Germania), Mundus Vini 2021 (Germania), Concours Mondial Bruxelles 2021 (Belgia), Vinarium 2021 (Romania), Eurasia Wine & Spirits Competition 2021 (Rusia)”. Descoperă și dăruiește cupajul distins „The Governor’s Blend” - investește cu gust!

Fautor Winery - medaliatele

De la cea mai medaliată vinăria din Republica Moldova, alege să dărui GOLD sau GRAND GOLD. Numai la celebrul Sélections Mondiales des Vins Canada 2021 au fost câștigate 47 de medalii de vinificatorii din Moldova. A 5- ea parte din aceste medalii a revenit vinurilor de la Fautor. Pentru un cadou perfect, alege 1-2 sau chiar 3 vinuri premiate.

Unicorn, potrivit cu brânzeturi

Un vin bun, maturat, se va servi întotdeauna cu ceva la fel de gustos. O selecție de cașcavaluri, un set de nuci și alune, toate puse într-o torbă eco sau un pachet fain vor fi un cadou foarte apreciat de orice amator de vinuri bune. Iar un vin special Unicorn, cu semnătura autorului, va conferi darului și mai multă greutate.

Tradițional, de la Cricova

Îndrăzneţ în spirit şi unic în gust, vinul spumant „Cricova Clasic” brut alb produs după metoda tradiţioanală franceză, cucereşte orice consumator, în preajma Revelionului. Proaspăt medaliat cu aur la „Efervescents du Monde”, acest spumant clasic îţi va oferi, cu siguranţă, o experienţă gustativă unică.

Animaliens e doar la plural

Când unul e puțin - trei e numărul perfect. DA, ați ghicit, de vinuri într-o cutie cadou! Puteți alege aceste trei vinuri AnimAliens by Castel Mimi - Saperavi, cupajul Viorica & Fetească Albă și cupajul Pinot Noir, Saperavi & Rară Neagră, care au luat medalii de aur la Selecția Mondială de Vinuri din Canada! Premianții merg doar la cei care vor să aibă un an premium.

Minis Terrios

Vreți un cadou deosebit pentru un cuplu, o familie dragă vouă sau chiar părinților? Celebrului „Negru Împărat”, cei de la Minis Terrios i-au creat recent „Neagră Împărăteasă”. Cu mesaj profund, dar și cu idee deosebită, aceste două vinuri vor aduce și un statut privilegiat celor cărora vor fi dăruite - Împărat și Împărăteasă.

ATU Winery... potrivit cu flori

ATU Winery are această gamă cu etichetă florată, perfectă de dăruit femeilor și fetelor. Un vin plus un set de pahare (dacă mergem acasă) ori un vin + un buchet de flori (dacă oferim cadoul în oraș sau la birou) vor aduce o notă proaspătă și vie acestor sărbători.

Mileștii Mici - clasicul care nu se demodează

Spumantele clasice de la Mileștii Mici sunt savuroase cu dulciuri, dar pot fi dăruite la fel de bine și cu un coș de bunătăți. Cu salamuri alese, cu niște cașcavaluri mai deosebite, fructe uscate sau nuci - acest coș va fi binevenit a fi dăruit echipelor sau familiilor. Astfel toți vor putea savura din conținutul acestuia.

La Asconi e bun și bine

Vinul bun e și mai apreciat dacă vine la pachet cu o masă bogată. Un voucher de comandat bucate sau niște bunătăți la pachet, numai bune de servit la o cină, vor fi apreciate dublu. Dacă vrei ca cei care primesc darul să savureze din plin, un vin de la Asconi poate fi însoțit și de o cină la vinărie. Mai multe vinării de la noi oferă această posibilitate - numai bună de explorat.

Chateau Cristi a dat mâna cu AGORA

Cei de la Chateau Cristi ne-au oferit în preajma sărbătorilor un set unical, intitulat POLITIKA. Pentru bunii cunoscători sau oameni politici, cu spirit civic sau naționalist, acesta set poate fi comandat direct de la producător sau poate fi primit în dar printr-un abonament de membru ambasador la AGORA.

Cu DOR Wines de cei dragi

Orice poate însoți un spumant când e făcut cadou, însă dacă mergeți acasă, la un cuplu sau o familie, alegeți inspirat: cu lumânări aromate, cu bețișoare de scorțișoară, cu un bibelou drăguț sau un set de servit masa elegant - orice opțiune va fi apreciată. Fiind băutura universală a sărbătorii, spumantul este o felicitare îmbuteliată.De sărbători, ciocniți cu #DOR pentru cei dragi să vă simtă dragostea la oricâți kilometri distanță s-ar afla.

Vinăria din Vale e despre experiențe

Tot la cupluri rămânem, iar sugeștia celor de la Vinăria din Vale este legată de experiențe. Degustații, ateliere, master class-uri - însoțite de un vin de la producător vor fi experiența de consolidare a unui cuplu, a unei familii. Nu uitați, sărbătorile trebuie să lase în primul rând amintiri.

Rădăcini... cu sclipici

Încheiem recomandările cu un rose special dintr-o nouă gamă a celor de la Rădăcini. Dăruiește-l persoanei iubite alături de un fular, căciulă, set de lenjerie sau accesoriu la care visează - va fi un cadou sclipitor! Spumantul Vero di Moscato Rose a fost premiat cu medalia de ARGINT la concursul „Effervescents du Monde” - deci nu poate lipsi de pe masa ta de sărbătoare.

...

Foto: Paginile de Facebook ale producătorilor

Mai ai nevoie de sugestii? Găsește listele pregătite de noi - deoarece AGORA Gift Unboxing are grijă ca sărbătorile să nu te ia prin surprindere.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal