AGORA Gift Unboxing: idei de cadouri pentru seniorii din familie: bunici, părinți, socri sau nani (CARDURI)

AGORA Gift Unboxing: idei de cadouri pentru seniorii din familie: bunici, părinți, socri sau nani (CARDURI)

Dacă pentru copii și prieteni este relativ simplu să alegi un cadou, fie că vrei să-i surprinzi de sărbători sau la zi de naștere, pentru cei vârstnici e mai greu să alegi. Bunei, părinți, nani sau socri – aceștia fie ne pare că au de toate și nu mai știm ce le-am putea oferi ca să-i bucure, fie este dificil să alegem, din dorința de a nu ofensa prin darul nostru. Moș Nicolae, pe care îl sărbătorim astăzi, este un bun antrenament ca să alegem corect, asumat și inspirat, chiar și pentru cei mai vârstnici din viața noastră. În seria AGORA Gift Unboxing, urmează o serie de idei adunate special pentru voi, cei aflați în dilemă să dăruie ceva părinților, buneilor, socrilor.

Personalizează... egoist

Jucării de brad personalizate, căni cu mesaje sau calendare cu imagini de familie – orice poți personaliza în moduri foarte originale. Oferă buneilor aceste produse personalizate cu imaginile copiilor, nepoților – asta e bucuria lor cea mai mare și un frumos motiv de mândrie atunci când primesc oaspeți. Orice vă pare că le-ar fi util o să-i bucure dacă va avea imaginea sau un mesaj cald, din inimă.

Publicitate
...

Dăruiește... cu grijă

Cu anii devenim tot mai atenți față de corpul nostru, așa că un set de produse de îngrijire va fi tocmai binevenit pentru seniori. Un set de creme, aparate mici de îngrijire sau chiar un produs de mentenanță sau coafat va fi foarte apreciat pentru utilitate și salvarea timpului celui căruia i-l faci cadou. Gama de alegere este una foarte mare, iar prețurile variază de la câteva sute de lei și până la mii bune.

...

Casa, colțul LOR de rai

Dacă noi cei tineri suntem „păsări călătoare”, atunci părinții noștri sunt mult mai statornici și țin foarte mult la casa lor. Orice obiect de decor va fi foarte binevenit și apreciat, fie că alegi o față de masă, lumânări decorative sau un ceas de perete, alege estetic și țintit direct pentru un colțișor concret din casa lor. E bine când îi cunoști – transformă acest aspect într-un avantaj pentru ca darul pe care-l vei face să producă impresie și să lase o amintire.

...

Gadgeturi... sănătoase

O serie de gadgeturi orientate spre sănătate au fost lansate pe piață în ultimii ani de majoritatea marilor producători de tehnică. O brățară care monitorizează sănătatea, o bicicletă modernă sau un robot de gătit va fi cu siguranță un obiect apreciat de părinți sau socri. Chiar dacă sunt sceptici la prima vedere, dacă le demonstrezi cum îi poate ajuta în viața de zi cu zi acest obiect, vei fi uimit ca peste câteva săptămâni să primești „Like de la bunei”, iar utilitățile să le fie foarte benefice în viața de zi cu zi.

...

Experiențe culturale

Un concert deosebit, o piesă de teatru sau o vizită la o expoziție de artă îi va întoarce în tinerețe, în perioada studenție, atunci când mulți dintre părinții și bunicii noștri erau mult mai activi și mai prezenți social și cultural. Alege în funcție de preferințele lor, iar dacă nu le cunoști – optează pentru o comedie (la teatru) sau un concert cu mai mulți artiști. Mai sunt o groază de ateliere de creație pentru copii – le puteți propune bunicilor să meargă la ele cu cei mici, dacă aveți copii – veți fi uimiți să descoperiți cât mult îi va marca experiența.

...

Oferă-le o ocupație

Dacă recent s-au pensionat sau nu mai sunt atât de activi ca odinioară, le poți dărui seniorilor din familie o ocupație. Un animal de companie, o floare la ghiveci sau orice altă ocupație care să nu le ia prea mult timp și efort, dar să le aducă plăcere, va fi de un real folos. Să se simtă utili, să fie activi și să aibă o motivație zilnică – de asta au nevoie bunicii și părinții noștri, odată cu trecerea anilor.

...

Un strop de sănătate

Fără să vrem, anii își lasă amprenta asupra sănătății noastre. O foaie de odihnă, un curs de terapii, un complex de vitamine sau un voucher pentru o testare a sănătății va fi foarte apreciat. Dincolo de utilitate, necesitatea întreținerii pe termen lung va fi foarte apreciată de părinți sau socri, având grijă de sănătatea lor pe termen lung.

...

Dacă lista nu este completă, chiar vă suntem recunoscători dacă ne mai dați și voi idei în comentarii. Pentru că AGORA Gift Unboxing este pentru toți și despre toți. Mai revenim, prieteni!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal