SPAN - companie IT croată de talie internațională, deschide o filială în Republica Moldova

SPAN - companie IT croată de talie internațională, deschide o filială în Republica Moldova

SPAN - o companie internațională de IT, originară din Croația își continuă expansiunea globală. Cu peste 1200 de clienți pe șase continente și fiind cvadruplu partener Microsoft,  compania deschide o filială în țara noastră. 

Span este o companie croată de IT de talie globală, specializată în furnizarea de servicii profesionale în proiectarea și dezvoltarea sistemelor informatice și de suport tehnic pentru utilizatorii de afaceri și organizațiile corporative mari. Fiind un expert de vârf în tehnologiile Microsoft și un partener regional Microsoft de top, compania este recunoscută ca Microsoft Gold Partner și este prima companie croată care deține opt competențe avansate Microsoft.

Potențialul de pe piața moldovenească, cunoștințele și experiența echipei vor facilita extinderea afacerilor unuia dintre cei mai de seamă giganți IT croați. Noul birou va fi orientat spre Europa de Est și va beneficia de sprijinul birourilor din Ucraina și Zagreb.

Publicitate

Moldova este o țară în care sectorul TIC reprezintă peste 10 procente din PIB și este unul dintre cele mai promițătoare sectoare economice. Această piață asigură implementarea a numeroase servicii digitale pentru cetățeni, întreprinderi și guverne și se mândrește cu un grad ridicat de digitalizare. De aceea, acest mediu, orientat spre stimularea activității economice și a investițiilor, deschide noi oportunități companiilor în oferirea de servicii și soluții unice în domeniul tehnologiilor cloud și de securitate. 

„Span este un catalizator care permite atingerea unui mare potențial și a unui nou nivel de performanță prin posibilitățile sale de licențiere, integrare, implementare și service.  Credem cu tărie că experiența și expertiza noastră vor asigura un fundament stabil pentru clienții din Moldova, care îi va ajuta să facă față provocărilor celei de-a patra revoluții industriale pe care o traversează omenirea în prezent.”

Serghei Smigaliov, Country Manager în Moldova

Autor:

Saša Kramar, membru al Consiliului de Administrație pentru Marketing, Vânzări și Dezvoltarea Afacerilor, confirmă că obiectivul Span este de a-și extinde afacerile pe piețele din Europa de Est și Asia Centrală, aflate în plină expansiune. Astfel, deschiderea unui birou în Moldova a fost o decizie firească.

„În calitate de furnizori de soluții cu licență Microsoft cu vechime, dispunem de experiență și cunoștințe pe care dorim  să le împărtășim cu noile piețe. În același timp, prezența locală este extrem de importantă pentru noi. Considerăm că angajații care cunosc piața, cultura și limba natală reprezintă fundamentul unei afaceri de succes.”

Sasa Kramar, SPAN

Autor:

Pentru mai multe informații despre activitățile Span și ultimele noutăți, urmăriți pagina web și Linkedin a companiei.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal