Pe 3 decembrie, optați pentru Teleport taxi și beneficiați de cashback 10 lei pentru toate călătoriile

Pe 3 decembrie, optați pentru Teleport taxi și beneficiați de cashback 10 lei pentru toate călătoriile

Ați observat deja prin oraș automobile cu simbolul cuantei de culoare turcoaz? Știați că astăzi Teleport le face cadou tuturor clienților câte 10 lei pentru toate călătoriile? Asta înseamnă că fiecare călătorie cu Teleport în această zi va fi mai ieftină.

Un bonus plăcut sub formă de cashback nu este singurul motiv să optați pentru Teleport. Pentru clienții săi, Teleport a pregătit o listă întreagă de opțiuni, menite să sporească confortul pasagerilor.

Astăzi puteți comanda mașini din categoria „standard”. Este important să menționăm că, în serviciul Teleport, în această categorie sunt incluse automobilele marca Toyota, care sunt supuse verificărilor tehnice în mod regulat.

Publicitate

O veste importantă pentru vineri. Teleport lansează serviciul „șofer treaz”. Dacă nu puteți să urcați la volan și nu vreți să vă lăsați automobilul departe de casă, Teleport vă sare în ajutor. Nu mai este nevoie să telefonați alte companii de taxi, în căutarea serviciului „șofer treaz”. Este suficient să selectați opțiunea în aplicația Teleport și veți ajunge la destinație în condiții confortabile, pe bancheta de pasager a propriului automobil.

Сe va fi disponibil în curând

În viitorul apropiat clienții Teleport pot opta pentru opțiunea „șofer nefumător” sau „silent cabin”, dacă vor să parcurgă în liniște călătoria.

O altă opțiune este „femeie șofer”. De menționat că la comanda unor automobile cu solicitări speciale ar putea fi nevoie să așteptați un pic mai mult timp. De aceea, efectuați comanda Teleport cu opțiuni speciale din timp.

În proces de testare

Scaun auto pentru copil, loc pentru transportarea animalelor domestice și șofer vorbitor de engleză – sunt opțiuni pe care le puteți vedea deja în aplicație, însă funcționează deocamdată în regim de testare. Nu înseamnă că nu sunt disponibile, însă îi rugăm pe utilizatorii Teleport să se implice și să scrie o recenzie despre experiența utilizării opțiunilor speciale. Vom crește împreună!

Ce ne propunem pentru viitor?

Teleport este mai mult decât un simplu taxi. De aceea, în scurt timp, pe lângă serviciile obișnuite prestate de Teleport, va apărea serviciul de transport al copiilor la școală.

„Este o etapă dificilă și responsabilă în munca noastră, însă suntem pregătiți să ajungem aici. Le putem garanta clienților siguranța copiilor și nu doar transportarea acestora la locul de studii, ci și asigurarea că elevul nu a fost nevoit să traverseze strada și că a ajuns în siguranță până la intrarea în școală. Este un fel de serviciu concierge, care în Moldova deocamdată nu există.”

Vlad Matvei, CEO Teleport

Autor:

Potrivit acestuia, șoferii din această categorie de comenzi vor fi supuși unei selecții și pregătiri speciale, iar serviciul va fi disponibil la încheierea unui abonament.

„Părinții, dar și copiii, trebuie să facă cunoștință cu cei care îi vor trasporta. Noi le vom face cunoștință clienților cu acei angajați Teleport, care vor fi responsabili pentru transportarea copiilor lor - este vorba despre circa trei șoferi. Ulterior, vom semna un contract.”

Vlad Matvei, CEO Teleport

Autor:

Încă o opțiune necesară și simplă – Teleport va oferi posibilitatea comenzii prealabile a taxiului. Veți putea planifica călătoria direct din aplicație.

Deocamdată, puteți achita pentru călătoriile oferite de serviciul Teleport doar cu bani lichizi, însă în curând, pentru toți clienții va fi disponibilă achitarea cu card bancar.

„Pregătirea pentru plata cu cardul prin aplicație durează un pic mai mult decât am planificat inițial, deși am făcut tot ce depindea de noi. Suntem în așteptarea finalizării ultimelor formalități din partea băncii-partenere și vom adăuga achitarea fără bani lichizi.”

Vlad Matvei, CEO Teleport

Autor:

Încă nu ați instalat aplicația Teleport? Este timpul să o faceți!

Descărcați în AppStore sau Play Market

Teleport – mai mult decât un simplu taxi.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal