Centrele de inovație și producție ale companiei Herbalife Nutrition obțin o certificare importantă în domeniul sănătății și securității

Centrele de inovație și producție ale companiei Herbalife Nutrition obțin o certificare importantă în domeniul sănătății și securității

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), companie globală de top în domeniul nutriției, a anunțat că centrele sale de inovație și producție din Winston-Salem, Carolina de Nord și Lake Forest, California au obținut certificarea ISO 45001 Occupational Health and Safety Standard din partea NSF-ISR, reprezentând o recunoaștere a succesului companiei în ceea ce privește protecția sănătății și securității angajaților săi.

Aceasta este a treia certificare acordată de NSF International, un laborator independent la nivel global, pentru ambele unități, care operează în conformitate cu bunele practici de producție (GMP) din SUA și cu standardele de reglementare aplicate suplimentelor alimentare, produselor acidifiante și produselor alimentare.

Însemnarea GMP demonstrează respectarea de către companie a celor mai bune practici de la nivelul industriei în ceea ce privește conținutul produselor și corectitudinea etichetării. Laboratorul companiei pentru controlul calității deține și înalta acreditare ISO/IEC 17025, acordată de Asociația Americană pentru Acreditarea Laboratoarelor.

Publicitate

„Procesul de certificare în baza standardelor ISO este exigent, de aceea fiecare membru al echipei trebuie să fie dedicat în atingerea obiectivelor privind calitatea și securitatea. Prin obținerea certificării ISO 45001, am demonstrat angajamentul nostru continuu față de excelență și de cele mai bune practici pentru a susține un mediu de lucru mai sănătos și mai sigur”.

Mark Schissel, Executive Vice President Worldwide Operations

Autor:

Herbalife Nutrition operează prin cinci centre de inovație și producție Herbalife la nivel mondial și în peste 12 laboratoare funcționale care desfășoară activități de cercetare și asigurare a calității sau testare a produselor.

Prima unitate de inovație și producție a companiei, Lake Forest, găzduiește un spectrometru de rezonanță magnetică nucleară și un aparat de secvențiere genetică, precum și alte instrumente de ultimă generație. Acestea sunt utilizate pentru a analiza identitatea și compoziția ingredientelor, care se regăsesc de obicei în centrele de cercetare.

Centrul Winston Salem, deschis în 2014, este o unitate de producție de aproximativ 74.350 metri pătrați din Carolina de Nord, suprafață echivalentă cu 14 terenuri de fotbal, cu peste 750 de angajați, care produce aproximativ 400.000 unități pe zi.

Suplimentar certificărilor obținute pentru unitățile sale și procedurile aplicate în laborator, compania deține certificări și pentru multe dintre produsele sale, inclusiv standardul NSF/ANSI 173, singurul Standard Național American pentru suplimentele alimentare, precum și pentru programul NSF Certified for Sport®, care presupune verificarea produselor pentru ca acestea să nu conțină niveluri periculoase de contaminanți, substanțe interzise sau agenți de mascare.

Pentru a afla informații suplimentare, vizitați iamherbalifenutrition.com.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal