Cum să câștigi un automobil cu doar un Like & Share. Campania unei firme de la noi (VIDEO)

Cum să câștigi un automobil cu doar un Like & Share. Campania unei firme de la noi (VIDEO)

Confort, dinamism și putere, mașina este cel mai bun prieten al tău în toate situațiile din viață și te va duce oriunde vrei! Pornind de la această idee, Primero, subdiviziune a grupului financiar internațional Eleving, lansează un concurs prin intermediul căruia oricine poate câștiga o mașină de până la 10.000 euro.

Cu experiență internațională europeană, Primero vine cu o abordare absolut nouă pentru piața din Republica Moldova. Astfel, pentru a se înregistra în concurs, nu e necesar ca participanții să procure ceva, sau să folosească vreun cod promoțional, așa cum se obișnuiește. Simplitatea și confortul fiind două valori în baza cărora compania și-a creat activitatea, participarea în concurs este și ea, prin urmare, simplă și comodă.

Publicitate

Cu doar 3 click-uri, participanții pot deveni potențiali câștigători, deși norocos se va dovedi doar unul. 

Tot ce trebuie să faci ca să te înregistrezi și tu în competiție, este:

 1. Să dai Like paginii Primero 
 2. Să dai Like postării de concurs 
 3. Să dai Share postării de concurs 

Atât! 

Câștigătorul va fi ales în data de 18 ianuarie 2022, cu ajutorul platformei random.org.

Persoana norocoasă va avea libertatea să cutreiere toate piețele auto și să își caute mașina potrivită. Iar după ce va găsi automobilul dorit, unul de până la 10.000 euro, Primero îl va cumpăra și îl va face cadou!

În cazul în care totuși câștigătorul îşi va dori o maşină mai scumpă, Primero îi va oferi 10.000 de euro, iar câștigătorul va asigura diferența de preț.

Mai mult decât atât, câștigătorul va fi asistat de Primero în procesul de selecție și evaluare a automobilului, compania punându-și la dispoziție resursele de consultanță în scopul testării și evaluării automobilului, astfel încât să asigure o alegere corectă și avantajoasă pentru câștigător.

Pentru mai multe detalii despre concurs, accesează pagina de Facebook - Primero.md, dar și Regulamentul de participare.

Primero s-a lansat de curând în Republica Moldova, după succesul înregistrat în Letonia. Specializată exclusiv în finanțări auto, subdiviziunea își bucură în prezent clienții cu cele mai bune oferte de pe piața de microfinanțare. Spre deosebire de alte companii, Primero oferă condiții flexibile, la procente avantajoase. Cei care vor accesa un produs Primero, vor putea să-și reducă rata de achitare lunară inclusiv datorită termenului de rambursare de până la 72 de luni (6 ani), un termen semnificativ mai mare decât cel mediu, oferit pe piața de microfinanțare până acum. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal