Intesa Sanpaolo, decernată cu titlul „BANCA ANULUI în ITALIA” de revista The Banker

Intesa Sanpaolo, decernată cu titlul „BANCA ANULUI în ITALIA” de revista The Banker

Intesa Sanpaolo este din nou „Banca Anului în Italia”, potrivit The Banker, publicația de specialitate a Financial Times Group. Premiul „Banca Anului în Italia 2021” a fost atribuit pentru rolul Intesa Sanpaolo în asigurarea stabilității și sprijinirea efortului colectiv de recuperare după pandemie – domenii în care Grupul s-a remarcat în mod deosebit.

The Banker a decernat, de asemenea, subsidiara internațională a Grupului - Intesa Sanpaolo Bank Albania cu titlul „Banca Anului pentru activitate bancară în comunitate 2021”, drept recunoaștere a sprijinului acordat comunităților locale în timpul pandemiei, inclusiv educația financiară pentru copii și abilitarea economică a femeilor.

În 2020, The Banker a recunoscut-o pe Intesa Sanpaolo atât drept „Banca Anului în Europa de Vest” – prima dată când o bancă italiană a câștigat premiul – cât și drept „Banca Anului în Italia”.

Publicitate

Premiile „Banca Anului” recunosc instituțiile de top din lume în urma unui proces analitic independent desfășurat de către un juriu dedicat.

Din anul 2018, Grupul Intesa Sanpaolo este prezent și pe piața din Republica Moldova, după finalizarea achiziționării a 100% din capitalul social al EXIMBANK de către Intesa Sanpaolo, în data de 13 martie.

Desprea EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare ("MasterCard Inc." şi "Visa Inc.") şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking "EXIMBANK-ONLINE", Mobile Banking). În data de 13 martie 2018 EXIMBANK a devenit oficial parte a Grupului Intesa Sanpaolo, după finalizarea achiziționării a 100% din capitalul social al EXIMBANK de către Intesa Sanpaolo.

Despre Intesa Sanpaolo

Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre grupurile bancare de top din Europa, cu o capitalizare de piață de 41,1 miliarde de euro (la 30.11.2021), ce se angajează să susțină economia în țările în care își desfășoară activitatea, în special în Italia, unde își asumă să devină un model de referință în ceea ce privește durabilitatea și responsabilitatea socială și culturală.

Intesa Sanpaolo este lider în Italia în toate domeniile de afaceri (retail, corporate și managementul averii). Grupul își oferă serviciile celor 13,5 milioane de clienți printr-o rețea de aproximativ 4.200 de sucursale bine distribuite în toată țara, cu cote de piață nu mai mici de 12% în majoritatea regiunilor italiene.

Intesa Sanpaolo are o prezență internațională strategică, cu aproximativ 1.000 de sucursale și 7,1 milioane de clienți, cuprinzând subsidiarele care operează în sectorul bancar comercial în 12 țări din Europa Centrală de Est și zonele din Orientul Mijlociu și Africa de Nord și o rețea internațională de specialiști în sprijinul clienților corporativi din 25 de țări, în special în Orientul Mijlociu și Africa de Nord și în acele zone în care companiile italiene sunt cele mai active, cum ar fi Statele Unite, Brazilia, Rusia, India și China.

Website: www.group.intesasanpaolo.com | Facebook: @intesasanpaolo

Website: www.eximbank.md | Facebook: @EximbankBankofIntesaSanpaolo

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal