Participă la prima sesiune europeană despre realitatea virtuală - Endava Tech Talks

Participă la prima sesiune europeană despre realitatea virtuală - Endava Tech Talks

Realitatea extinsă este subiectul primei ediții Europene a sesiunii Tech Talks 2021. Evenimentul are loc joi, 9 decembrie, la ora 17. Această ediție își propune să exploreze și domeniul fascinant al jocurilor. Mai mult, vor fi abordate noi oportunități de conectare și colaborare în cadrul modului hibrid de lucru. Participarea este gratuită, pentru a rezerva un loc însă, accesează LINK.

Ce este realitatea extinsă?

Termenul de realitate extinsă (XR) este un termen umbrelă pentru tehnologiile de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și realitate mixtă (MR). Speakerul evenimentului, Thomas Bedenk, VP Extended Reality la Endava, are o experiență de peste 25 de ani în producțiile digitale. Domeniile sale de interes sunt strategie, XR și UX pentru transformarea digitală în toate industriile. Proiectele XR pe care le conduce cuprind un spectru larg de elemente: de la design de produs și instruire, la marketing pentru clienți precum Volkswagen, Siemens și Audi. Thomas Bedenk este un vorbitor frecvent la conferințe internaționale și consilier pentru start-up-uri. El este membru fondator al Virtual Reality BB. și Asociației Germane a Industriei Jocurilor, precum și are funcția de membru al juriului la mai multe concursuri importante din industrie.

Publicitate

Agenda evenimentului

17:00 – 17:45 (ora Moldovei)

Panel de discuții – Flexibilitatea și modul în care aceasta a fost implementată la Endava

Paneliștii:

Claudiu Constantinescu, Manager Regional Europa Centrală

Ștefana Ghețu, Head of Development, Endava Iași

Laurentiu Spilcă, Senior Development Consultant, Endava București

Alexander Velinov, Head of Testing, Endava Sofia

Veaceslav Panfil, Delivery Unit Manager, Endava Moldova

Moderator: Bogdan Iudean, Developer, Endava Cluj

18:00 – 19:00 (ora Moldovei)

Prezentare – Cincisprezece ani de dezvoltare a proiectelor XR la Endava

Speaker: Thomas Bedenk, VP Extended Reality, Endava Berlin

***

Evenimentul va avea loc online. Participarea este gratuită, dar accesul la sesiune are loc în baza unei înregistrări prealabile, care poate fi făcută AICI.

Despre Tech Talks

Sub umbrela Tech Talks, Endava organizează o serie de evenimente dedicate comunității cu scopul de a crea o rețea puternică între profesioniștii IT din diferite domenii tehnice și pentru a facilita schimbul de experiență.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal