Ce noutăți aduce Startup Moldova Summit 2021 pentru comunitatea locală de antreprenori și startupuri

Ce noutăți aduce Startup Moldova Summit 2021 pentru comunitatea locală de antreprenori și startupuri

Ediția din acest an a celui mai important eveniment dedicat inovațiilor – Startup Moldova Summit 2021 – este dedicată comunității locale de antreprenori și startupuri. Evenimentul va aduce pe scenă lideri ai ecosistemului, oameni care dezvoltă idei inovatoare și care vor povesti despre modalități de colaborare între sectorul public și cel privat, oportunități de creștere și dezvoltare a ideilor de bussines, dar și instrumente digitale de dezvoltare prin tehnologie. Startup Moldova Summit 2021 este organizat de către „Startup Moldova”, cu suportul Agenției pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite (USAID) și Suediei, în cadrul proiectului Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

Pe lângă faptul că la Startup Moldova Summit 2021 participanții vor explora detalii din culisele ecosistemului, vor învăța despre potențialele surse de finanțare, oportunitățile de dezvoltare a afacerilor, programele de accelerare și inițiativele noi de implicare, evenimentul vine cu noutăți pentru participanți. Iată care sunt acestea:

Transmisiune în direct din 3 regiuni ale țării

Publicitate

Ediția curentă va conecta online întreprinzătorii și startupurile din Cahul, Comrat și Bălți – regiuni ale țării care beneficiază de oportunități de dezvoltare a afacerilor bazate pe instrumente inovatoare în tehnologiile informației. Antreprenori locali vor împărtăși experiența lor, provocările și cum poate accelera o afacere regională, pentru a obține susținere financiară din partea investitorilor.

Invitați speciali de peste hotare

De la mii de kilometri depărtare, jucători digitali internaționali din Serbia și Cehia vor povesti experiența lor de dezvoltare a startupurilor care au contribuit la creșterea unui ecosistem digital în domenii precum: tehnologic, bancar, financiar, telecomunicații, consultanță, juridic, educație și cercetare, organizații de sprijin media, farmaceutic etc. La fel, invitații speciali vor vorbi despre un mediu de afaceri dezvoltat prin investiții în programe strategice în domeniile educației formale și informale, a ecosistemului de startupuri și a cadrului legal.

Programe de dezvoltare a startupurilor

Evenimentul va pune în valoare programe precum: Technovator, Startup Moldova, Dreamups, Yep Moldova și XY Accelerator. Inițiativele oferă un șir de oportunități pentru startupuri, care vor impulsiona colaborarea în cadrul comunității de afaceri din industrie, vor încuraja investițiile, educația și mentoratul și vor crea posibilități de a obține finanțare din partea investitorilor.

Promovarea startupurilor la nivel internațional

Inițiativele care își doresc să se promoveze prin intermediul Startup Moldova Summit 2021 vor avea posibilitatea să înregistreze un pitch de prezentare a startupului, prin care să solicite susținere financiară, iar mesajul video va apărea în cadrul evenimentului și distribuit pe social media, oferind posibilitatea reprezentanților startupului de a fi contactați de către potențiali investitori.

Ești interesat de dezvoltarea sistemului antreprenorial din Republica Moldova?

Participă la Startup Moldova Summit 2021 în data de 9 decembrie! Pentru a fi la curent cu toate noutățile și informațiile actualizate, accesează pagina de Facebook Startup Moldova și abonează-te la eveniment!!

Evenimentul va putea fi urmărit online pe startupmoldova.digital în limba română, rusă și engleză.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal