În premieră, grupul Balkan Pharmaceuticals a fost decernat cu 3 trofee Notorium Trademark Adwards (VIDEO)

În premieră, grupul Balkan Pharmaceuticals a fost decernat cu 3 trofee Notorium Trademark Adwards (VIDEO)

Pentru al șaselea an consecutiv, Balkan Pharmaceuticals ridică trofeul Notorium Trademark Awards 2021. 

„În 2021, denumirea Balkan Pharmaceuticals a răsunat peste mări și oceane. În anul acesta, ne-am lansat în Statele Unite, în Rusia, în Uniunea Europeană însă, tot mai important pentru noi a fost acest premiu de aici, de acasă”

Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals

Autor:

Publicitate

„Anul acesta, pentru a șasea oară am fost decernați cu locul I în categoria Produse farmaceutice, ceea ce denotă aprecierea pacienților și cadrelor medicale pentru produsele de înaltă calitate și pe care noi le producem”, declară Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

În premieră, grupul Balkan Pharmaceuticals a fost decernat cu 3 trofee, pentru trei categorii diferite – produse farmaceutice, suplimente alimentare și rețele de farmacii.

„În anul 2021, a fost un an foarte important pentru noi ca și companie deja nu doar autohtonă, dar și ne-am lansat la nivel internațional. În 2021, denumirea Balkan Pharmaceuticals a răsunat peste hotare, peste mări și oceane. În anul acesta, ne-am lansat în Statele Unite, în Rusia, în Uniunea Europeană însă, tot mai important pentru noi a fost acest premiu de aici, acasă”, spune Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

...

Gama de suplimente Pro-Health, de la Balkan Pharmaceuticals, lansată în 2021, obține primul său trofeu Notorium.

„Suntem onorați și plăcut surprinși că doar la câteva luni de la lansarea proiectului Balkan Pro-Health am reușit să obținem cea mai înaltă distincție în cadrul Galei Notorium. Produsele Pro-Health vin să susțină un mod sănătos și activ de viață. Calitatea farmaceutică, abordarea științifică dar și fabricarea lor la uzina cu cele mai înalte standarde internaționale sunt atuurile principale ale produselor noastre”, spune Andrei Bacinschi, Marketing manager Balkan Pharmaceuticals.

Cel mai mare productor de medicamente din Republica Moldova își propune să contribuie la dezvoltarea sectorului farmaceutic autohton.

„Obiectivul principal constă în consolidarea securității farmaceutice în Republica Moldova. Avem două proiecte extraordinare la care nu o să le dau nume dar fiți aproape că urmează ceva absolut colosal și interesant”, spune Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

Balkan Pharmaceuticals a fost fondată în 2006 și este cea mai mare investitie romaneasca în Republica Moldova.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal