AGORA Gift Unboxing, în ajutor de Secret Santa! Ce dăruim colegilor de serviciu (FOTO)

AGORA Gift Unboxing, în ajutor de Secret Santa! Ce dăruim colegilor de serviciu (FOTO)

Da, iar e decembrie și iarăși este perioada anului în care imaginația ne este greu pusă la încercare. La serviciu, fie că lucrezi într-o companie mică sau într-o corporație, Santa trebuie să vină pentru toți. AGORA te ajută cu o listă bine aleasă de bunișor și plăcut, ca să nu pierzi mult timp și să fii, în același timp, original în alegerea ta. Vezi că am creat liste numai bune de împachetat și pentru alte categorii de apropiați din jurul tău - pe AGORA Gift Unboxing vin toate.

Ceai, carte și un pic de retro

Pe toate le găsești la Cărturești. Dacă ai un coleg pasionat de lecturi, sau de muzică retro, dacă-l știi umblă mereu cu agenda după el sau adoră ceaiurile aromate - atunci Cărturești este locul perfect pentru a-i alege ceva drăguț și plăcut. Poți combina două sau mai multe obiecte, poți adăuga darului și un pix de calitate sau pur și simplu să le spui consultantelor suma agreată drept limită de compania ta, iar ele vor veni imediat cu sugestiile. Ca să nu uităm - și pentru iubitorii de retro ai ce alege - un vinyl de calitate, spre exemplu.

Publicitate
...

Un vin bun are mult adevăr

E o parafrazare desigur, dar, știți voi: „In vino veritas” n-a anulat-o nimeni. Alegeți două sau trei vinuri de serie, din aceeași gamă sau optați pentru o sticlă premium care va fi, cu siguranță, un cadou cu impact. Castel Mimi are o gamă foarte largă în acest sens și, tot cu gândul la sacul moșului, a pregătit și seturi împachetate foarte frumos, care să tot invite lumea la castel. Găsiți Castel Mimi și vinul Governor în shopurile de vinuri moldovenești.

Amintiri cu cei dragi

Rar mai printării fotografii astăzi, iar despre un album foto, chiar și pe perete, greu ne mai ajunge timp. Dăruiți colegilor amintiri cu cei dragi, spicuite de pe rețelele sociale: căni, hanorace, tricouri șau șepci. Creați obiecte personalizate cu imagini haioase ale colegului, surprinse poate doar de voi în timpul de muncă sau la Teambuilding-urile de echipă.

Gadgeturi mărunte

O nouă husă (cine altul dacă nu tu știi ce model de telefon are colegul?!) pentru smartphone-ul său, un toc pentru ochelari dacă poartă - va fi la fel de apreciat. Îți cere mereu cu împrumut stick-ul tău cu memorie? I-ai unul de 32 de Giga să încapă în el tot ce are de dat la printer. Și în fine, chiar și o baterie externă (power bank) îi va aminti de tine în cele mai dificile momente.

Călduț și comod

Sărbătorile de iarnă sunt momentul oportun să dăruim ceva călduț și plăcut la atingere, care să ne aducă aminte de acest dar tot sezonul rece. O căciulă sau un fular călduros, o pereche de mănuși sau chiar niște ciorapi din lână împletiți de o bunică și găsiți pe la piață sau colț de stradă vor fi un cadou original și extrem de util.

„Scapă de el pentru o zi”

La sigur vrei să scapi de colegul tău, măcar și pentru o zi. Glumim desigur, dar un bilet îi va aduce o mică escapadă în oraș sau câteva ore de liniște. În funcție de pasiuni, preferințe sau interese, poți opta pentru concert, teatru, degustație de vinuri, expoziție de artă sau chiar o ședință la masaj.

Un abonament la informație

Știi mailul colegului tău? Atunci noi te ajutăm să-i aduci mai aproape și disponibilă informația. Cumpără-i un abonament de membru la AGORA, iar pe lângă articole de calitate, va avea parte și de surprize plăcute și beneficiile întregului pachet, fie că alegi Susținător, Fan sau Ambasador, pentru 1, 6 sau 12 luni. Hai cu noi pe pagina de Abonamente!

...

FOTO: Agora.md

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal