Țigla metalică modulară – o nouă tendință pentru acoperișuri în Republica Moldova. Ce avantaje are, ne spun experții

Țigla metalică modulară – o nouă tendință pentru acoperișuri în Republica Moldova. Ce avantaje are, ne spun experții

Un acoperiș de calitate este garanția unui trai liniștit și confortabil. În primul rând, pentru că acesta răspunde de asigurarea stării etanșe a casei, departe de precipitații și umiditate, de schimbările climatice și de zgomote.

Un acoperiș modern poate rezolva câteva probleme stringente:

 • Echilibrul termic - care poate fi asigurat doar de un acoperiș rezistent la orice fel de fenomene și schimbări termice. Totodată, acesta asigură o economie considerabilă la agentul termic;
 • Izolarea fonică - acoperișul preia asupra sa majoritatea zgomotelor externe, iar dacă este izolat corect, atunci traiul zi de zi nu va interfera cu mediul extern.

Un material rezistent pentru crearea acoperișurilor moderne este țigla metalică modulară, despre avantajele căreia am discutat cu specialiștii KROVTEH SRL.

Publicitate

1. Țigla metalică modulară - ultimul trend în materie de acoperișuri de ultimă generație

Primul și cel mai mare avantaj al acestui material pentru acoperișuri este că poate fi folosit la orice fel de structuri de complexitate maximă. De exemplu, se potrivește la acoperișurile caselor unde există mansardă și structuri adiacente, precum geamuri, uși de ieșire la balcon. Maleabilitatea acestui tip de material o face ușor de montat chiar și pe spații greu accesibile.

2. Este dotată cu spații de ermetizare

Comparativ cu materialele analoage, țigla metalică modulară este asigurată cu un spațiu adiacent zonei de fixare a plăcilor, care după instalarea lor asigură ermetizarea întregii structuri. Simplist vorbind, în locul în care se instalează cu ajutorul unor șuruburi plăcile, există o zonă care se închide etanș și nu permite umidității, precipitațiilor sau vântului să pătrundă sub structura metalică a acoperișului. Evident, acest avantaj prelungește automat și durata de exploatare a acoperișului, dar și a structurilor adiacente, precum este scheletul acoperișului, copertina de izolare și pereții casei.

3. Este una dintre cele mai puțin risipitoare materii de creare a acoperișurilor

Iarăși în comparație cu alte materii prime pentru acoperișuri, țigla metalică modulară permite crearea acoperișului cu utilizarea tuturor bucăților de plăci, respectiv este nu doar economic avantajos, ci și ecologic, deoarece nu rămân aproape deloc reziduuri. Tot materialul este folosit corespunzător și poate fi integrat în structura podului.

4. Este deja dotată cu locuri de instalare a șuruburilor

Acest avantaj este mai mult de ordin tehnic, deoarece scurtează considerabil intervalul de instalare a acoperișului. Fiecare piesă este gata de montaj, iar dacă se respectă rigorile de ridicare și transportare a țiglei, procesul de montare va fi și mai scurt. Totodată, accesoriile din metal pentru acoperiș vor fi mult mai ușor de fixat, economisind timp considerabil.

Unde să găsești acest material inovator pentru acoperișuri? Răspunsul e simplu: la KROVTEH SRL, lider pe piața națională a materialelor pentru acoperișuri. La ei găsești un sortiment de materii, de la table cutate la țigle metalice modulare, perfecte pentru construirea și montarea acoperișurilor sau gardurilor pentru spații locative sau industriale.

Alege ceea de ce ai nevoie, iar specialiștii KROVTEH SRL se vor ocupa de montarea eficientă a podului sau gardului tău.

KROVTEH SRL - calitate garantată de timp!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal