De sărbători, la FinComBank, credite pentru nevoi personale fără comision de eliberare!

De sărbători, la FinComBank, credite pentru nevoi personale fără comision de eliberare!

În pragul Crăciunului și a Revelionului, FinComBank vine cu o promoție la creditele de consum. Doar acum, instituția oferă credite pentru nevoi personale fără comision de eliberare! Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2021. Acum, e momentul potrivit să-ţi realizezi visele, să te bucuri de cadouri sau vacanțe de neuitat de sărbători! Întâmpină noul an așa cum îți dorești.

Comisionul de eliberare a creditului este de 0%. Primești atât cât ai solicitat! 

Alege unul dintre creditele de consum, E-Simplu sau Express, și economisește până la 4 000 lei chiar din prima zi a obținerii creditului, dacă alegi o sumă de 200.000 de lei! Iar dacă ai deja un credit la o altă Bancă și dorești să plătești rate mai mici, îl poți trece la noi cu 0% comision de refinanțare.

Publicitate

„Cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, le dorim clienților noștri să aibă parte de tot ce își doresc. An de an,  FinComBank le vine în întâmpinare cu promoții speciale, iar anul acesta se pot bucura de credite cu reduceri de sărbători. Și pentru că prețuim timpul clienților noștri și știm câte lucruri trebuie pregătite înainte de festivități, le oferim posibilitatea de a solicita un credit online, de a primi răspunsul Băncii 24/24, timp de 5 minute, și de a veni la bancă doar pentru a primi banii.”

Olesea Polovnicova, Șef Direcția Retail, FinComBank

Autor:

Mai mult decât atât, la contractarea unui credit primești în dar un card bancar, care îți va asigura acces la banking 100% online. Folosește aplicația FinComPay și serviciile bancare oricând și oriunde.

Nu mai amâna cele mai plăcute momente. Începe schimbarea azi și surprinde familia cu o nouă realizare. Creditele Express sau E-Simplu de la FinComBank îți deschid calea spre o reparație ultramodernă sau o călătorie memorabilă, care ar fi cea mai frumoasă surpriză pentru cei dragi în ajunul sărbătorilor de iarnă. Toate acestea sunt la un click distanță. Solicită un Credit ONLINE cu 0% comision de eliberare și primește SMS cu decizia de acordare a creditului în doar 5 minute, chiar și noaptea!

Vino în sucursalele FinComBank sau online pe fincombank.com.

Pentru mai multe informaţii:Теl.: (+373-22) 26-99-99 E-mail: [email protected] Website: www.fincombank.cоm

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal