Angajamentul Herbalife Nutrition pentru o lume mai sustenabilă: punga este fabricată din hârtie 100% reciclată

Angajamentul Herbalife Nutrition pentru o lume mai sustenabilă: punga este fabricată din hârtie 100% reciclată

Pentru Herbalife Nutrition, companie globală de nutriție, o parte esențială a procesului de îmbunătățire a vieții este angajamentul față de sustenabilitatea mediului înconjurător. În prezent, compania este implicată în peste 50 de proiecte active și semnificative pentru sustenabilitatea mediului în întreaga lume, inclusiv prin diminuarea numărului de transporturi între fabrici pentru reducerea emisiilor de carbon și eliminarea copiilor pe hârtie a registrelor contabile și a chitanțelor, economisind anual hectare de pădure. Reciclarea este cheia pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale Herbalife Nutrition.

„Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei noastre. Ne concentrăm pe dezvoltarea unor soluții de ambalare a produselor noi, sigure, funcționale și ecologice, pentru a ne mări eforturile în promovarea unui viitor durabil și reducerea deșeurilor din plastic. De exemplu, în efortul nostru de a deveni o companie și mai sustenabilă, la finalul anului 2019, am renunțat la pungile din plastic trecând la pungi din hârtie 100% reciclabilă – eliminând necesitatea a 4.7 milioane de pungi de plastic.”

Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria

Autor:

Publicitate

Punga de hârtie folosită de Herbalife Nutrition este fabricată din hârtie 100% reciclată și este reciclabilă.

„Reciclarea pungilor de hârtie este, de asemenea, în mod tradițional, mai ușoară pentru clienții noștri decât reciclarea unui echivalent de plastic. În livrarea comenzilor folosim, de asemenea, cutii mai mici pentru a expedia produsele, reducând cantitatea de deșeuri”, a adăugat Romeo Căzănescu.

Din 2013, peste 200.000 kg de plastic au fost reciclate la nivel global din centrele de vânzări Herbalife, iar în colete sunt folosite perne de aer din 50% plastic reciclat. De asemenea, Herbalife Nutrition folosește cu 40% mai puțin ambalaj extern pentru produsele de îngrijire a tenului Herbalife Skin 50 ml. În centrele de vânzări din România sunt amenajate spații speciale pentru reciclarea ambalajelor din plastic ale produselor Herbalife Nutrition.

Pe piața din America de Nord, Herbalife Nutrition include în ambalajele produselor 25% materiale plastice reciclate post-consum (PCR), începând cu recipientele emblematice de Formula 1. Cu peste 77 de milioane de cutii de shake Herbalife Nutrition Formula 1 vândute anual, există un mare potențial de a reduce semnificativ deșeurile de plastic pe alte piețe, acolo unde este posibil și de a ne apropia mai mult de o economie circulară.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin intermediul membrilor independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și pentru îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări. Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei alimentații corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal