Ai adolescenți în casă? Iată cum îi poți surprinde de sărbători. Idei de la AGORA Gift Unboxing (Foto)

Ai adolescenți în casă? Iată cum îi poți surprinde de sărbători. Idei de la AGORA Gift Unboxing (Foto)

În lumea lor mereu, nemulțumiți, morocănoși și... „dă-mi o pace să-ți dau două”. I-ați recunoscut pe adolescenții voștri, da? Oricât de înalți s-au făcut, pentru noi rămân oricum copii, iar moșul când împarte nu măsoară cu metrul. Râdem, glumim, dar când ajungem să alegem ceva pentru adolescenții familiei, ne blocăm pe dată, de parcă n-am mai fost și noi de vârsta lor. La AGORA Gift Unboxing ai o serie de idei de împachetat și dăruit unui adolescent care ți-i drag.

Gadgeturi - preferatele lor

Putem detalia, dacă vreți, la modul concret: o pereche de căști faine, un powerbank, o boxă portabilă sau un încărcător de tip stativ sau inel va fi tocmai binevenit pentru orice adolescent. Ajustați-le culoarea după preferințe și nu uitați că fetițele la așa vârstă pot să nu se mai asocieze (poate chiar deloc) cu nuanțele de roz.

Publicitate

Jocurile - etern valabile

Fiecare vârstă cu jocurile sale! Și adolescenților le plac jocurile de societate, potrivite în găștile de prieteni, așa că trebuie doar să alegi conform vârstei, atunci când ești în fața raftului cu opțiuni. La Cărturești ai o serie de boardgames pe măsură, dar mai găsești ca opțiuni și Manga sau Comics-urile pentru cei care știi bine că le preferă. Dacă știi bine că este pasionat de jocuri, dar și de personajele din ele, o colecție cu Merch și Funcko pop îl va bucura, la sigur.

Accesorii la modă

Tendințele în materie de accesorii se schimbă la zi, iar tonul e dat de ei, generația... am scăpat litera din alfabet deja, să ne iertați. Deci, detaliem și aici: o husă faină pentru telefon, eventual cu suport; o pereche de mănuși cu degete touch sau un led blitz pentru telefonul lor - le va asigura poze faine - foarte importante la această vârstă. 

Nu neglija pasiunile

Îi place să gătească? Încurajează-l cu un set de gătit sau un coș cu bunătăți mai sofisticate care va fi o adevărată provocare pentru el. Îi plac jocurile? Atunci o mini dronă sau orice alt dispozitiv care să-i pună digăcia la încercare va fi foarte apreciat de el. Pentru viitorii pescari va fi binevenită o undiță bună sau un accesoriu mai special găsit în magazinele piscicole, iar pentru cei pasionați de pictură - un tablou pe bază de cifre va fi un bun antrenament pentru alte încercări.

Un prieten patruped

Sau chiar biped, referindu-ne desigur la animal de companie. Doar dacă vrea și doar dacă ați discutat foarte mult înainte de a-l cumpărat despre responsabilitățile pe care trebuie să și le asume în raport cu noul membru al familiei. Un animăluț înseamnă grijă, curățenie după el, plimbare și joacă, chiar dacă e vorba despre un hamster, pasăre, pisică sau cățel.

Detaliile pe care vârsta nu le-a anulat

Știți voi, sunt cadouri din acelea, etern valabile: o cană cu zodie sau cu mesaj personalizat, un termos de cafea, un set de ciorapi faini, cu imprimeuri colorate sau un fular împletit sunt detaliile pe care orice tânăr le va aprecia. Sunt foarte valabile mai ales dacă mergeți în vizită sau nu cunoașteți suficient de bine adolescentul pentru care pregătiți darul. 

Gift card și ai scăpat

Experiențe pentru adolescenți par să nu fie multe, dar totuși sunt. Noi, maturii poate suntem departe de ele... Un atelier de orice îi place lui, un curs la care visează, un zbor cu balonul cu aer cald sau o vizită la laser games va fi o adevărată provocare. Asigură-te că este anume ceea ce-și dorește și nu ezita să contribui și tu la realizarea unui vis pe care-l are demult.

...

Idei ar mai fi multe... ce zici să completezi și tu cu ceva la comentarii, poate prinde bine cuiva. Ia din timp ca să apuci cu împachetarea și mai trage cu ochiul și prin alte teme de împachetat, marca AGORA Gift Unboxing. Pentru tine le-am conceput.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal