5 produse minune pentru îngrijirea tenului 30+ în perioada rece a anului

5 produse minune pentru îngrijirea tenului 30+ în perioada rece a anului

Iritație, sensibilitate și deshidratare - sunt probleme comune ale pielii, pe care multe dintre persoane le întâmpină în perioadere reci ale anului. Când este frig, umezeala scade, iar acest lucru este adesea asociat cu vântul aspru, precum și cu aerul uscat din case. Toți acești factori afectează pielea într-un mod neplăcut.

Deși are propriile mecanisme de apărare, în perioada rece a anului, pielea necesită o protecție suplimentară. Iată de ce venim cu o recomandare testată și eficientă în rutina de îngrijire a pielii - o serie de produse ce conțin ingrediente potrivite pentru o piele sănătoasă și protejată pe întreg parcursul anului și, mai ales, în perioada rece.

Apă micelară pentru curățare

Publicitate

Știm bine că prima etapă a rutinei de frumusețe este curățarea. Apa micelară cu acid hialuronic din gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution este o soluție eficace pentru îndepărtarea urmelor de machiaj și altor impurități, astfel încât pielea să rămână curată și catifelată. Formula are capacitatea de a reface bariera protectoare și rezervele hidrice ale pielii, atât de necesare în perioada rece a anului.

Hidratează intensiv

Pentru cel de-al doilea pas, se recomandă fiolele cu acid hialuronic 5% de la Gerovital, recomandate tuturor tipurilor de piele pentru tratamentul intensiv de hidratare. Serul bogat în SOD, numit și „superenzima anti-îmbătrânirii”, precum și în acid hialuronic pur şi lipozomal, hidratează imediat și reduce în mod vizibil liniile fine, ridurile și le umple din interior. Pielea devine mai elastică și este protejată împotriva degradării oxidative si pierderilor de apă trans-epidermică. Pielea devine mai elastică și este protejată împotriva degradării oxidative si pierderilor de apă trans-epidermică. Testele au demonstrat reducerea adâncimii ridurilor profunde cu până la 26%, după 28 de zile de utilizare. Totodată, nivelul de hidratare crește cu până la 67% după o oră de la prima aplicare.

Încă un pas pentru hidratarea completă

Potrivit specialiștilor, pielea care nu este suficient hidratată devine ridată și descuamată. De asemenea, celulele uscate de la suprafață nu reflectă la fel de bine lumina, ceea ce face ca pielea să arate ternă, aspră și nesănătoasă. Crema antirid cu acid hialuronic 3% din gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution este bogată în acid hialuronic și alte ingrediente cu efecte antirid: SOD („superenzima anti-îmbătrânirii”), Trylagen (cu rol în producerea de noi fibre suport de colagen), GP4G (sursă de energie celulară). Asigură hidratare în profunzime și de durată pentru toate tipurile de ten. Având o structură ușoară, cu absorbție rapidă, aceasta reface funcţia de barieră a pielii și hidratează intens, oferind o senzație imediată de confort. Testele au demonstrat reducerea suprafeței ridurilor cu până la 50%, după 28 de zile de utilizare.

Acționăm împotriva ridurilor

De eficiență maximă se bucură și Serul concentrat cu acid hialuronic 6% de la Gerovital, care este un tratament bogat în ingrediente cu acțiune antirid: acid hialuronic, SOD, GP4G, Trylagen și cu acțiune împotriva imperfecțiunilor: vitamina C . Textura sa fină, lichidă oferă o absorbție rapidă și hidratează imediat, umple și netezește ridurile, rezultatele fiind vizibile de la prima aplicare. Pielea este protejată împotriva degradării oxidative și pierderilor de apă trans-epidermică, devenind mai netedă, tonifiată și fermă. Serul reduce suprafața ridurilor cu până la 52% și lungimea totală a ridurilor cu până la 20%, după 28 de zile consecutive de utilizare.

...

Ochi și buze - foarte expuși la rece

În perioada rece a anului, pielea fină a ochilor și buzelor are nevoie de și mai multă atenție. Îngrijirea presupune obligatoriu hidratare și protecție. Tratamentul corector pentru ochi, buze și frunte din gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution îmbunătățește instantaneu microrelieful pielii și favorizează destinderea mușchilor feței. Extractul Gatuline Expression & Ginger, acidul hialuronic, alături de vitaminele E și A previn procesul de îmbătrânire a pielii. Pielea devine vizibil întinerită si mai netedă.

...

Produsele Gerovital din gama H3 Evolution pot fi găsite în farmaciile Hippocrates, sau online, pe site-ul medicamente.md. Prețul acestora variază între 150 și 550 MDL, în funcție de produs.

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal