„China mea din viață și din cărți” - ce conține acest volum de Tatiana Ciocoi și când va fi lansat

„China mea din viață și din cărți” - ce conține acest volum de Tatiana Ciocoi și când va fi lansat

 „Cele șase sute de zile ale sejurului chinez s-au încheiat la fel de brusc cum au început. Noi ne-am întors din China, am plecat în America, am revenit din America, ne-am continuat viața. Iar într-o zi, mi s-a făcut dor de China și am început să scriu această carte”, scrie despre acest volum autoarea Tatiana Ciocoi. Aflăm când se lansează și deschidem parantezele despre autoarea care a îndrăznit să scrie despre cea mai populată țară din lume.

Colegi din mediul academic, scriitori, editori de carte și iubitori ai scrisului vor fi prezenți Joi, 16 decembrie crt, la ora 18:15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău. Acolo va avea loc lansarea volumului „China mea din viață și din cărți”, de Tatiana Ciocoi, apărut la Editura Cartier în colecția Rotonda, coordonată de Emilian Galaicu-Păun. Cel din urmă va modera evenimentul, iar autoarea promite celor prezenți autografe pe volumul proaspăt lansat.

...

Publicitate

Tatiana Ciocoi. FOTO: Valentina Ursu (RFE/RL)

Despre TATIANA CIOCOI

Născută în 1968, în orașul Soroca, Republica Moldova, Tatiana Ciocoi este profesoară de literatură universală și comparată, cercetătoare și critic literar. Este licențiată în filologie a Universității de Stat din Moldova (1990), magistru (2001), doctor (2005) și doctor habilitat în filologie (2012) a aceleiași universități. Din 2012 și până în prezent conduce Departamentul de Literatură Universală și Comparată a Universității de Stat din Moldova. Este cofondatoarea și președinta Asociației de Literatură Generală și Comparată din Moldova (2013) și a Atelierului de Inteligență Comunicativă „ChișinăulCult” (2017). A publicat un șir de studii, articole, cărți și antologii cu caracter didactic și științific (De litteris: comentarii, sinteze, note și elzevire (2009), Anotimpurile Persefonei. Proza feminină din Italia seco­lului al XX-lea (2011), Postmodernismul. Antologie de texte critice și ana­lize literare (2020)).

Cartea „China mea din viață și din cărți” (eseu) poate fi procurată și online, pe shop.cartier.md.

Ebooks Cartier sunt pe iBooks sau pe shop.cartier.md

„Rugăm să respectați condițiile impuse de starea de urgență în sănătate pentru a putea intra în librărie (certificat vaccinare, test, dovadă anticorpi). Masca este obligatorie. Aveți grijă de sănătatea Dvs și a celor dragi”, anunță reprezentanții Librăriei din Centru.

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal