„Dacă ai trei copii, începi să cumperi cadourile de Crăciun din august”. Te ajutăm cu idei la AGORA Gift Unboxing (FOTO)

„Dacă ai trei copii, începi să cumperi cadourile de Crăciun din august”. Te ajutăm cu idei la AGORA Gift Unboxing (FOTO)

Anume cu această frază l-am auzit făcând haz de necaz pe un tată zilele trecute când reveneam de la școală. Și îmi amintesc de noi ca părinți, în ajun de sărbători, anii trecuți - eram în stare să urcăm călare pe un ren, dar să găsim cadourile pe care cei mici le-au trecut în scrisoarea Moșului. Dar... scrisorile se mai rătăcesc, așa că important e ca moșul să vină. Dacă nu mai știți ce să le luați copiilor, noi venim cu sugestii și idei la AGORA Gift Unboxing. Iar dacă mergi pe LINK, vei găsi și alte idei pentru colegii, de muncă, copiii mai mari sau partenerul(a) de viață.  Să pornim magia... imaginați-vă că e august, dar NU uitați CĂ E mijloc de decembrie!

Carte, Puzzle... sau Pusheen

Dacă de primele două ai auzit și poate te-ai săturat chiar, cea din urmă titulatură se atribuie unei serii de chestiuțe de tot felul, care au o pisică drept laitmotiv. Foarte potrivită fetelor de orice vârstă, seria poate fi de inspirație și pentru băieți. O găsiți în toate detaliile sale la Cărturești, iar pentru un sfat bun apelați la consultanții din magazin. Despre cărți și puzzle nici nu mai vorbim: „Jurnalul unui Puști” e numai bun de început lecturile, iar cele din urmă, puzzle-urile, le găsiți, mai nou, în formate 3D.

Publicitate
...

Personalizăm tot și orice

Animalul preferat, sportul favorit sau personajul adorat... până și poza artistului adorat poate fi imprimată astăzi pe orice. De la căni, penare și agende personalizate și până la căciuli, hanorace și plictisitoarele tricouri, toate pot fi un cadou inspirat și apreciat de cei mici. Nu e neapărat să vă ghidați de scrisoarea scrisă în ajun, o idee, un fir de discuție din mașină sau o dorință de astă vară pe care poate a uitat-o vor fi de ajutor și inspirație în ceea ce puneți sub brad.

Jucării, chiar dacă aveți casa plină

Pe bune?! Dacă vă împiedicați prin toate camerele din casă de tot felul de jucării, mai e loc și de altele, doar nu le aveți chiar pe toate. Treceți la alt nivel și luați jucării educative, care să le pună mintea la încercare sau care să implice toată familia. Labitiruri de rezolvat, un joc de cărți de cultură generală sau un joc de societate sunt la fel de binevenite ca și mașinuțele sau păpușelele, chiar dacă la prima vedere poate nu vor fi încântați de el. Implicarea voastră, ca părinte, în joc va face diferența.

Quest sau Mesaje prin toată casa

Dacă piciul știe deja să citească sau abia învață, organizează-i o surpriză în 2-4-5 (sau câți vrei tu) pași. Sub brad lasă doar un bilețel, care îl va duce dintr-un loc în altul prin casă, unde la fel vei lăsa câte un mesaj de ghidare. Ca să faci totul mai interesant, adaugă la fiecare pas câte o condiție sau întrebare, iașa ca experiența lui chiar să fie memorabilă. Mai poți opta pentru cutie în cutie, orice cadou alegi să-i dai. Suspansul crește cu fiecare strat de hârtie sau cutie pe care o are de deschis.desfăcut în plus. 

Experiențele, mai ales cu părintele

Foarte apreciate de copiii mai mari, experiențele de tot felul vor fi un motiv oportun să iețiți din casă împreună și să vă bucurați de ceea ce veți face împreună. Atelier de gătit, bătaie cu lasere, masterclass de creat jucării sau o tură pe patine pentru prima dată îi vor aduce la fel de multe emoții și amintiri precum un cadou concret. Încercați, internetul e plin de oportunități de acest fel.

YES Day! De ce nu de Crăciun?!

Ziua lui DA sau YES Day poate fi cel mai memorabil cadou oferit copiilor voștri de sărbători. lăsați-vă pe mâna lor o zi, fiți la cheremul lor, deghizați-vă în ce vor și faceți exact ce spun ei, fără să le reproșați nimic. Cu o condiție doar - veți aprecia sfatul, vă garantăm! Puneți o limită de buget pe care o puteți cheltui în această zi a lui DA, așa ca să nu rămâneți falid după neuitata experiență. Pentru inspirație este și un film cu acest titlu... sau poate mai multe.

...

Pentru idei suntem aici. În seria AGORA Gift Unboxing ai serii de idei deosebite pentru cei mai deosebiți oameni din viața ta. Prinde-le, rând pe rând, și alege-o pe cea potrivită! Vor mai urma.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal