Exclusiv pentru cei deosebiți! Abonații AGORA tocmai au primit pe mail primul episod „Hike cu mine” cu Alex Gurdila (VIDEO)

Exclusiv pentru cei deosebiți! Abonații AGORA tocmai au primit pe mail primul episod „Hike cu mine” cu Alex Gurdila (VIDEO)

Chiar dacă e final de an și se apropie sărbătorile de iarnă, noi la AGORA nu ne liniștim. Ne bucurăm să anunțăm că pregătim un produs media nou, cu o „față nouă”, concept și temă cum numai pe cele mai bune canale de YouTube vedeți. În luna noiembrie ni s-a alăturat ideii producătorul și jurnalistul Alex Gurdila, omul care a călătorit un milion și jumătate de km pe continentul American. Așa că am construit echipa, ne-am pornit „pe dealuri” și am filmat primul episod. Toți abonații AGORA, adică cei care ne susțin în cel mai direct mod, au primit deja pe mail noutatea și chiar au putut savura din noul produs. 

Acesta este doar un teaser. Pentru a vedea episodul complet - click aici

Publicitate

Ce lansăm, din spusele lui Gurdila

Știți, avem noi ce-avem, dar ce nu avem știm că nu avem și cumva trebuie să avem. La ce s-a referit, deja practic uitat, președintele Timofti au fost cu siguranță activitățile sportive outdoor. Datorită insistenței și eforturilor depuse de comunitatea de alergători, deja sunt evenimente, campanii, cluburi și chiar companii care dezvoltă acest sport. Celelalte - ciclismul, hikingul - adică sporturile care au explodat în popularitate pe timp de covid în Occident, încă nu au reușit să cucerească teren în Moldova. 

Lansăm „Hike cu mine” - un proiect de dezvoltare și reuniune cu natura. Atât de mult ne-am învățat și obișnuit să ne tragem la clădiri din ciment și gălăgia motoarelor cu diesel din oraș, că am uitat despre stările de echilibru pe care le creează o aventură în natură. Și nu trebuie deloc să zbori cu avionul în Austria sau să iei microbuzul la Brașov. Găsești totul chiar aici în ograda noastră de 300 de km lungime.

„Hike cu mine” e o invitație pentru toți, în special adresată membrilor susținători AGORA, de a redescoperi Moldova pe jos. Deal cu deal, pădure cu pădure, râuleț cu râuleț – o să vă demonstrez că se poate de regenerat spiritual aici, acasă. O spun ca om care a călătorit mai mult de un milion și jumătate de km pe continentul American. O spun ca om care un an în urmă ridica ambele sprâncene la sintagma „reuniune cu natura”.

Alex Gurdila

Autor:

Ce vă promitem

Fiecare membru susținător al jurnaliștilor și creatorilor AGORA va primi cadou câte o hartă din traseele pe care le descoperim și călătorim noi mai întâi, o hartă pe care o poate instala pe telefon, ceas sau aplicații speciale ca să aibă parte de un hike demn de a le povesti prietenilor. Mai mult decât atât, vom utiliza o parte din banii adunați din membership pentru a instala indicatoare cel puțin pe un traseu de hiking. 

În fiecare ediție, dar și în mailuri dedicate vom explica ce fel de echipament e necesar pentru un hiking bun. Ne vom distra. Ne vom regăsi. Și ne vom reîndrăgosti de natura Moldovei. Vom face lobby pentru crearea parcurilor naționale și a implicării ÎN SFÂRȘIT a autorităților în dezvoltarea acestui sport. Vom bate și la ușa Maiei Sandu (că tot s-a arătat îndrăgostită de acest sport), poate, de ce nu, reușim să facem din hiking un brand de țară.

Și acum gata cu vorbele, să trecem la privit. Vă invităm cu drag să luați un abonament AGORA și să vedeți episodul pilot HIKE CU MINE.

Așteptăm cu nerăbdare feedback-urile voastre la [email protected] 

Ne așteaptă un 2022 plin de descoperiri. Plecăciuni și mulțumiri pentru susținere!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal