Savurează POLITIKA în pahar, la un material exclusiv pe AGORA. O livrăm acasă membrilor ambasadori

Savurează POLITIKA în pahar, la un material exclusiv pe AGORA. O livrăm acasă membrilor ambasadori

Pe 9 decembrie, urmăream cu toții cum niște tineri mascați în maimuțe cer o altfel de politică în fața Parlamentului. O zi mai târziu, admiram lansarea unor seturi cool de vinuri: Politika de la Chateau Cristi. Iubitori și cunoscători de vinuri le-au primit în seturi speciale, le-au degustat și au povestit cât de savuroase sunt. Noi, la AGORA, am admirat conceptul și prezentarea gamei de vinuri de la Chateau Cristi dedicată „Oamenilor liberi de orice ideologie”. Pentru toți cei care se consideră în această categorie oferim 5 seturi POLITIKA, dacă își iau un abonament de membru Ambasador AGORA.

Noi ne ținem promisiunile politice

Așadar, primii 5 cititori care își iau un abonament de Ambasador AGORA (160 de lei pe lună) vor primi vinuri bune în loc de promisiuni și show-uri politice. Setul ți-l livrăm personal și vine la pachet cu toate beneficiile adiționale, listate pe site. Ce poate fi mai plăcut decât un pahar de vin bun, savurat la lectura unui material exclusiv, marca AGORA, dedicat doar membrilor. Articolele exclusive sunt transmise membrilor abonați săptămânal pe mail.

Publicitate

Că nu e alianță mai beton decât…

Politika include două vinuri roșii - Cupaj Democratic și Cupaj Conservator  - obținute din soiurile Cabernet Franc, Merlot și Cabernet Sauvignon. Aici, vinificatorul și-a demonstrat pe deplin măiestria, reușind să creeze din aceleași soiuri două cupaje cu gusturi total diferite. Cu o corpolență medie și taninuri fine, Cupajul Democratic reprezintă „o alianță a trei soiuri cu caracter, principii și valori”, care este dominat în proporție de 50% de soiul Cabernet Franc. Acest vin roșu se face remarcat prin note de prune, cireșe și fructe de pădure. La rândul său, Cupajul Conservator e „o coaliție a soiurilor nobile, tradiționale și stataliste”, unde lider este soiul Merlot, cu o proporție de 40%. Este un vin cu taninuri moderate și cu note ceva mai picante de condimente și ierburi balsamice.

Potrivit fondatorului Chateau Cristi, Constantin Șevciuc, POLITIKA se adresează publicului care știe să citească printre rânduri mesajele politicienilor. Echipa AGORA este pe aceeași undă și ne bucurăm să punem la dispoziția cititorilor această gamă extraordinară… după vorbă, după port.

Click aici pentru abonamente care te ajută să fii informat corect, contribuie la susținerea unei redacții independente și … vin la pachet cu vinuri beton.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal