Alegi Cupaj Democratic sau Conservator? Chateau Cristi și AGORA îți mulțumește că ești ambasador cu un set de vinuri bune

Alegi Cupaj Democratic sau Conservator? Chateau Cristi și AGORA îți mulțumește că ești ambasador cu un set de vinuri bune

Chateau Cristi ne-au uimit cu o lansare inedită de vinuri în această lună. E vorba de gama POLITIKA, dedicată  „Oamenilor liberi de orice ideologie”. Noi ne-am bucurat la AGORA că putem transmite, în semn de recunoștință, noilor noștri ambasadori, cinci seturi din aceste cupaje savuroase. Ia un abonament Ambasador și alege cu ce „partid” POLITIKA vei întâmpina sărbătorile.

Despre Ambasadori

Abonamentul Ambasador este cel mai prețios din lista pe care ți-o propunem și, în același timp, abonamentul cu cele mai multe privilegii. Ai parte de acces gratuit la aplicația mobilă AGORA, un site curat, fără reclame, un eBook cadou și bunătăți de la producători autohtoni, materiale exclusive, livrate săptămânal, un articol dedicat, statul de contributor și o selecție lunară „MUST READ” de la Editorul șef al site-ului. Acum adăugăm listei și un set POLITIKA. Două s-au dat deja, au mai rămas trei pentru cei care își vor lua un abonament de Ambasador AGORA (160 de lei pe lună).

Publicitate

Despre cele două „partide”

Politika include două vinuri roșii - Cupaj Democratic și Cupaj Conservator - obținute din soiurile Cabernet Franc, Merlot și Cabernet Sauvignon. Aici, vinificatorul și-a demonstrat pe deplin măiestria, reușind să creeze din aceleași soiuri două cupaje cu gusturi total diferite. Cu o corpolență medie și taninuri fine, Cupajul Democratic reprezintă „o alianță a trei soiuri cu caracter, principii și valori”, care este dominat în proporție de 50% de soiul Cabernet Franc. Acest vin roșu se face remarcat prin note de prune, cireșe și fructe de pădure. La rândul său, Cupajul Conservator e „o coaliție a soiurilor nobile, tradiționale și stataliste”, unde lider este soiul Merlot, cu o proporție de 40%. Este un vin cu taninuri moderate și cu note ceva mai picante de condimente și ierburi balsamice.

Potrivit fondatorului Chateau Cristi, Constantin Șevciuc, Politika se adresează publicului care știe să citească printre rânduri mesajele politicienilor. Echipa AGORA este pe aceeași undă și ne bucurăm să punem la dispoziția cititorilor această gamă extraordinară de vinuri.

Click AICI pentru abonamente care te ajută să fii informat corect, contribuie la susținerea unei redacții independente și … vin la pachet cu vinuri beton!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal