Începe numărătoare inversă până la ultima mare extragere din campania 20 ani Linella

Începe numărătoare inversă până la ultima mare extragere din campania 20 ani Linella

Campania promoțională la aniversarea celor 20 ani Linella a luat sfârșit și în doar câteva zile se va afla cine sunt și următorii 15 câștigători a ultimelor 15 automobile Suzuki Vitara. Pe parcursul a 10 săptămâni, în perioada 07 octombrie – 15 decembrie 2021, rețeaua de magazine Linella a sărbătorit 20 ani alături de clienții săi, prin reduceri aniversare, promoții la diferite categorii de produse, atât în magazinele fizice, cât și online, și printr-o tombolă națională cu premii speciale: 20 automobile Suzuki Vitara și 2200 vouchere valorice pentru cumpărături în magazinele Linella.

În tombola aniversară 20 ani Linella s-au înregistrat 191 618 de participanți pe pagina campaniei www.20ani.linella.md, iar 2200 dintre ei au câștigat instant la înregistrare vouchere în valoare de 220 lei sau 2000 lei.

Lista cu toți câștigătorii de vouchere poate fi găsită aici.

Publicitate

Extragerea celor douăzeci de automobile Suzuki Vitara, se desfășoară în 3 etape, prin tragere la sorți, prin intermediul platformei randomlists.com. Primele două extrageri în transmisiune direct pe Prime TV, au avut loc la 31 octombrie și respectiv, 28 noiembrie, iar emoțiile primilor 5 câștigători de la înmânarea cheilor o puteți urmări AICI. Cea de a 3-a mare extragere a ultimelor 15 automobile Suzuki Vitara, va avea loc în data de 19 decembrie 2021, începând cu ora 17:00, în direct la postul de televiziune Prime TV, cât și pe pagina oficială de facebook și Youtube Linella.

La ultima mare extragere vor participa toate codurile de participare necâștigătoare de vouchere și automobile, înregistrate în perioada 07 octombrie – 15 decembrie 2021 inclusiv.

Participantul extras pentru premiul mare va fi apelat de maxim două ori, în timpul emisiunii. Este important, pentru validarea premiului, participanții înscriși la tombolă să aibă telefoanele și toate bonurile fiscale și anexele acestora cu codurile înregistrate, la îndemână.

LINELLA reamintește că angajații rețelei de magazine, dar și rudele de gradul I și II ale acestora, nu au dreptul să participe în această campanie promoțională. Organizatorii promit transparență și corectitudine la maxim în cadrul tombolei aniversare, ulterior verificând înainte de înmânarea premiului, dacă norocosul câștigător a îndeplinit toate condițiile necesare și a respectat regulamentul în vigoare.

LINELLA mulțumește tuturor consumatorilor și le urează succes celor care s-au înscris în marea tombola aniversară #20aniLinella.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal