Lansare de proiect la AGORA! Alex Gurdila spune „Hike cu mine” și ne ia să marcăm primul traseu de hiking prin Moldova (VIDEO)

Lansare de proiect la AGORA! Alex Gurdila spune „Hike cu mine” și ne ia să marcăm primul traseu de hiking prin Moldova (VIDEO)

Un ceai cald în rucsac, niște camarazi la fel de entuziasmați alături, un gopro, o dronă, o cameră video, telefoanele încărcate și pornim la drum pe dealurile și prin pădurile Moldovei. E o provocare pe care AGORA în colaborare cu jurnalistul și producătorul Alex Gurdila au copt-o într-un proiect nou de dezvoltare și reuniune cu natura - „Hike cu mine”. Îi luăm cu noi pe toți cei care vor să iasă din casă pentru o gură de aer curat și nu numai. Ce vrem să rămână în urma noastră? Cărări bătătorite, o hartă cu trasee de hiking și mai mulți abonați ce îi susțin pe cei neliniștiți de la AGORA. Până te gândești dacă da sau ba, îți arătăm primul episod video, care sigur te va convinge că merită să urci cu noi în barcă.

La sfârșit de an se fac totalurile? Nu neapărat și la AGORA. Am ales luna decembrie ca să lansăm un produs media nou pentru cei care ne urmăresc, ne susțin sau se gândesc să o facă și, mai cu seamă, vor să iasă în natură, fie asta și în plină iarnă.

Ghid în proiectul „Hike cu mine”,  jurnalistul și producătorul Alex Gurdila, a descoperit pentru sine și e gată să ne convingă că în țară sunt locuri ce merită văzute. Prin urmare, mergem alături de Alex să explorăm drumuri, păduri, parcuri și să fim cei care marcăm primele trasee de haking din țară. Locurile sunt nelimitate și în orice moment poți și tu să te alături echipei noastre. 

Publicitate

Cum arată asta? Povestim, comentăm, arătăm în prima ediție a proiectului. Episodul cu numărul unu e gata de ceva timp. Abonații AGORA au avut posibilitatea să vadă primii aceste imagini rare despre Moldova, să spună cum și-ar dori ei aceste ieșiri în natură, dar și să ne încurajeze în noul proiect pe care îl încercăm. Dacă vrei și tu să pui umărul la inițiativa noastră, să primești prioritar episoadele „Hike cu mine” și hărțile cu traseele pe care le parcurgem, ia-ți un abonament AGORA.

Mai mult de atât. Noi nu te lăsăm să pleci doar cu impresii plăcute! Asta pentru că avem ceva de dat celor care aleg să susțină echipa AGORA. Pregătim pentru abonații noștri o hartă cu traseele pe care le vom descoperi împreună, pe care le vom testa noi întâi de toate și care vor fi numai bune de urmat ulterior. Harta va putea fi instalată pe telefon, ceas sau aplicații speciale pentru mai multă comoditate la drum.

Ce vom face cu banii din abonamente? În acest proiect, ne propunem să lăsăm o urmă după noi. Ceva de genul „Aici a fost AGORA și susținătorii ei”. Iar dacă mai serios, vom folosi o parte din banii adunați din membership pentru a instala indicatoare cel puțin pe un traseu de hiking. 

Și mai mult, ne dorim ca acest gen de sport să se dezvolte în țara naoastră. Prin urmare, vom „bate pe umăr” autoritățile centrale să facă din hiking un specific pentru Moldova. Cum ar fi să vedem mai mulți politicieni cutreierând țara pe jos? Poate, poate revin la tribune, săli de ședințe și birouri cu gânduri și inițiative aerisite?

Așteptăm cu nerăbdare feedback-urile voastre la [email protected] Iar gama de abonamente AGORA o găsești aici.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal