Anunțăm beneficii noi pentru membrii comunității AGORA: Fii printre cei care au acces la materialele noastre înainte să fie publicate

Anunțăm beneficii noi pentru membrii comunității AGORA: Fii printre cei care au acces la materialele noastre înainte să fie publicate

Dragi cititori, avem o noutate pentru voi și sperăm c-o să vă placă! Acum, fiecare dintre voi poate vedea materialele AGORA înainte ca ele să apară pe site. Le puteți citi, comenta și chiar să ne sugerați cum să îmbunătățim. Dacă sesizați o eroare, la fel ne puteți atenționa și noi o vom corecta imediat. Astfel ne asigurăm că informăm corect. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în comunitatea AGORA de pe Facebook.

Iată un exemplu. Avem un articol despre cei mai căutați moldoveni. Pe site dacă o să-l căutați, nu-l veți găsi. În schimb peste 60 de membri AGORA l-au văzut deja.

...

Publicitate

Și ca să te convingi că în comunitatea AGORA chiar se discută și ținem cont de fiecare comentariu, îți mai arătăm un exemplu. Articolul despre cum îți poți asigura locuința în Republica Moldova, văzut de aproape 100 de oameni înainte de publicare și dezbătut intens de cititori și autoarea Irina Soltan.

...

Așadar, comunitatea AGORA este locul unde poți face networking adevărat și intra în culisele redacției.

Misiunea noastră este să informăm corect și echidistant, să fim cu ochii pe factorii de decizie și să contribuim în final la dezvoltarea acestei țări. Noi credem că oamenii informați sunt oameni puternici. Tocmai de aceea, cititorii care își iau un abonament la AGORA ajută în mod direct redacția să continue să facă jurnalism de calitate.

Sperăm că te-am convins. Acum îți rămâne doar să îți iei un abonament AGORA și să fii primul care are acces la materialele noastre, înainte ca acestea să devină publice. Vom aprecia și ține cont de orice feedback, opinie, idee sau sugestie. Ne vom bucura să împărtășiți cu noi cunoștințele și experiențele voastre, care de ce nu, ne vor face pe noi mai buni și ar putea servi drept inspirație pentru alți oameni.

Vă mulțumim că ne citiți, ne urmăriți și ne susțineți. Avem planuri mari în viitor, așa că rămâneți cu ochii pe AGORA.

Ești pe Facebook? Și noi, aici.

Îți place Telegramul? Și nouă, suntem aici.

Doar Instagram? Suntem și aici.

Video e pe placul tău? Subscribe Agora Moldova pe YouTube

Email-ul este regele corespondenței tale? Atunci hit-ul sezonului este newsletter-ul „Porția de știri”

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal