Farmacia Familiei face rezumatul anului 2021: „Împreună putem face lumea mai bună”

Farmacia Familiei face rezumatul anului 2021: „Împreună putem face lumea mai bună”

Anul 2021 a fost despre familie, sănătate, schimbare și recunoștință. Anul care ne-a învățat să ne bucurăm și să savurăm din lucrurile mărunte dar cu adevărat importante, să apreciem timpul petrecut alături de cei dragi și să fim mai recunoscători pentru ceea ce avem!

„Suntem profund recunoscători tuturor celor din prima linie a luptei cu COVID 19 - medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor, tuturor care în continuare servesc în mod eroic această țară, muncind în tot acest timp pentru noi!”

Farmacia Familiei

Autor:

Publicitate

Farmacia Familiei constant a sprijinit pe cei mai vulnerabili.

„Am reușit să ajutăm 18 familii cu mulți copii frumoși, cuminți și muncitori, ce trăiesc la limita subzistenței, donându-le volume importante de produse de îngrijire! Am fost alături de Centrul maternal ”În brațele Mamei”, am susținut Asociaţia Obştească "Asociaţia Nevăzătorilor din Moldova", proiectul Media Hub for Youth Health, Serviciul de Asistență Psihopedagogică Orhei și Direcția Sănătății și Protecției Sociale Comrat. Am considerat că trebuie să ne implicăm și putem întinde o mână de ajutor celor care au nevoie de noi, pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui copilaș și pentru a ușura povara unui bătrân sau unui om în dificultate”, povestesc reprezentanții brandului.

Testarea și vaccinarea, în prim plan

„Ne-am alăturat campaniei naționale ”JUST TEST”, în cadrul căreia timp de două luni am oferit, gratuit, teste rapide pentru depistarea HIV. Ne-am implicat activ în promovarea și transmiterea informațiilor veridice despre vaccinarea împotriva COVID-19. Datorită programului de vaccinare, există o lumină reală la orizont, speranța întemeiată că vom putea curând să-i revedem pe cei dragi nouă și să ne continuăm viețile, în siguranță.

Suntem recunoscători pentru că și în acest an am primit, Premiul Mare – Mercuriul de Aur, în cadrul concursului Marca Comercială a anului 2021, dar și Trofeul Notorium – Marca Recunoscută 2021”, mai comunică reprezentanții brandului.

„Vă mulțumim! Vom păși în noul an cu multă încredere, proiecte noi, interesante pentru clienți, dar și pentru comunitatea în care activăm. Ne angajăm să performăm în continuare, să fim și mai buni pentru clienți și comunitate.”

Farmacia Familiei

Autor:

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal