De Crăciun pe stil nou și a doua zi se ține cel mai mare Târg de Crăciun din Moldova

De Crăciun pe stil nou și a doua zi se ține cel mai mare Târg de Crăciun din Moldova

Ce este târgul Happy New Yard? Acesta este cel mai mare Târg de Crăciun din Moldova! Când: la 25 și 26 decembrie. Evenimentul se ține sub acoperișul fostei fabrici AROMA (str. Toma Ciorbă n. 38, intrarea de pe strada Mitropolit Dosoftei, între străzile Petru Movilă și Toma Ciorbă) și este un eveniment din seria YardSale.

Două zile pline pentru alegerea cadoului potrivit pentru toți cei dragi și a petrece timpul frumos! Veți întreba dacă puteți avea mai multe detalii. Da, puteți și trebuie!

Publicitate

Cadouri drăguțe la prețuri magice

Târgul este o oportunitate de a cumpăra cadouri pentru tine și toți cei dragi într-un singur loc: jucării pentru copii și adulți, produse de decor și accesorii pentru casă, bijuterii originale și argintărie artizanală, căciuli și fulare călduroase, îmbrăcăminte de design și articole vintage, calendare și postere cool, cărți și jocuri educative, jocuri de societate și torbe ecologice, cărți poștale drăguțe și discuri LP rare, lumânări parfumate, săpunuri hand-made, produse cosmetice, autocolante haioase și multe alte lucruri, pe care nu le veți găsi nicăieri. Veți găsi, de asemenea, opere de artă contemporană de la artiști locali și calendarele inedite din proiectul Nataliei Gârbu. Prețurile la târg sunt mereu magice și veți putea oricând să le negociați!

Feeria decorațiunilor

Târgul de Crăciun mai înseamnă decor de Crăciun și decorațiuni moderne pentru casă, pentru stradă și chiar pentru automobilul tău! Globuri, reni, elfi, spiriduși, ghirlande, coroane decorative pentru uși, fulgi de zăpadă și, bineînțeles, mulți brazi și pomi de Crăciun.

Și, bineînțeles, Moș Crăciun

Iar pentru copii vor fi organizate ateliere interesante, o zonă de joacă confortabilă, atelier de pictură pe față și desene animate de Crăciun în compania noilor prieteni. Copiii vor avea și multașteptata întâlnire cu Moș Crăciun, cu care vor putea face o fotografie ca amintire! La Târg vom avea și un pom al dorințelor, pe care toată lumea va putea agăța un bilețel cu cel mai prețuit vis al său...

Concert live cu participarea celor mai buni DJ și dansuri

„Vă asigurăm cel mai bun vibe de Crăciun, care vă va încărca cu dispoziție bună pentru câteva luni înainte! Veți putea să vă relaxați pe bean-bag-uri în compania unui vin fiert aromat, a celei mai tari țuici sau unui ceai fierbinte de cătină! Veți găsi un food court delicios cu clătite, hod-dog, turte dulci din ghimbir și o alegere imensă de dulciuri pentru toate gusturile! Vom avea produse bio și autohtone de la producătorii locali, inclusiv miere de albini, fructe uscate, pastile de fructe, infuzii de plante, tincturi, gustări sănătoase, uleiuri și multe alte lucruri utile! La Happy New Yard veți putea face fotografii grozave cu prietenii la numeroasele photo-zone special amenajate”, ne asigură organizatorii.

Inedit la târg

Pentru prima dată la Târgul nostru vom avea decapotabile neobișnuite cu Moși Crăciun și Santa Claus, care vor ajunge la târg imediat după maratonul de pe străzile Chișinăului. Veți putea face o mulțime de fotografii cu ei chiar în curtea Târgului!

Organizatorii YardSale

Autor:

Este HoHoHo de bine!

Pentru comoditatea ta, la eveniment va fi și o parcare mare păzită pentru 50 de mașini, supravegheată de un elf cu experiență.

Evenimentele Yardsale reprezintă, deja de 11 ani, o concentrație de forță și bucurie! Și în timp ce toată lumea strigă: „La mulți Ani!”, organizatorii te îndeamnă să strigi ca să ne audă în tot Chișinăul: „Happy New Yard!”

...

Când: la 25 și 26 decembrie.

Unde: sub acoperișul fostei fabrici AROMA (str. Toma Ciorbă n. 38, intrarea de pe strada Mitropolit Dosoftei, între străzile Petru Movilă și Toma Ciorbă).

Când: de la 12:00 până la 20:00.

Intrare: 50 lei

*pensionarii și copiii până la 10 ani au intrarea gratuită;

*animalele de companie sunt binevenite la eveniment.

Atenție: pe teritoriul Yardsale vor fi respectate toate măsurile anti-Covid în vigoare. De aceea, nu uitați măștile de protecție, iar dezinfectantele vor fi oferite din partea casei. Nu ne îmbrățișăm!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal