Aer boem francez și un adevărat rai al mirosurilor: Vezi unde se află casa săpunurilor veritabile (VIDEO)

Aer boem francez și un adevărat rai al mirosurilor: Vezi unde se află casa săpunurilor veritabile (VIDEO)

Dragostea pentru arta și cultura franceză dar și dorința de a propune publicului de la Chișinău alternative sănătoase și naturale pentru produsele clasice de îngrijire le-au determinat pe Veronica Gîdei și Cristina Severin să aducă în capitală o părticică de tărâm francez. Tinerele au deschis un magazin de săpunuri și produse cosmetice sută la sută bio, menite nu doar  să încânte papilele olfactive și să lase pe piele senzații mătăsoase. La Maison du Savon de Marseille este, de fapt, un vis în care Veronica a crezut și spre care a mers cu îndârjire. 

„Aventura La Maison du Savon de Marseille a început cu foarte mult timp în urmă fără ca eu să-mi dau seama de asta. A început de la un om drag stabilit de mulți ani în Franța, care mi-a insuflat dragostea față de această țară. Cu un an și jumătate în urmă am început un research pe internet, am dat de acest brand și am zis că asta este. Ideea s-a cam prăfuit pentru că eram implicată într-un alt proiect, dar când au fost schimbări în viața mea, a ieșit la iveală în momentul potrivit. Stând într-o seară la povești cu prietena mea, Cristina, ne-am zis: hai să facem asta”, povestește Veronica. 

Publicitate

Încă de la prima interacțiune magazinul își întâmpină oaspeții cu un aer boem francez și le pune la dispoziție săpunuri parfumate, artizanale dar și celebrul săpun de Marsilia, autentic, cu 72% de uleiuri, precum și săpunul de Alep, unul dintre cele mai vechi săpunuri din lume, cu o durată de viață de peste 2.000 de ani.

„Avem cosmetică cu ingrediente biologice, fără parabeni, fără sulfați, cu produse naturale pentru pielea noastră, care este una, nu este o haină care poate fi schimbată ori de câte ori avem nevoie”, explică co-proprietara magazinului. 

Tânăra adaugă că principalul scop al afacerii este de a le inspira încredere clienților, astfel că toți cei care calcă pragul magazinului au ocazia de a testa produsele pe pielea lor:

„Avem o gamă largă de produse din lapte de măgăriță, un produs foarte rar pe piața noastră, iar la nivel internațional este top vânzări dintr-un motiv foarte simplu: este potrivit pentru orice vârstă, pentru orice tip de piele, are un miros neutru, efecte extraordinare asupra pielii și niciodată nu va crea alergii”.

Sud-francezii acordă multă importanță noțiunii de vrac, pentru că în afară de grija față de propriul corp, pentru ei este importantă grija față de mediul în care noi trăim. Respectiv,  ei își umplu sticluțele cu săpun lichid din aceste butelii, iar atunci când se consumă, revin și își reumplu sticluțele. Acest lucru poate fi făcut la La Maison du Savon de Marseille. 

Veronica Gîdei spune că simbolul săpunului de Marsilia este cubul de Marsilia, cu o bază de 72% de ulei de măslin. Foarte bogat în vitamina E, acesta este bun pentru a fi folosit pentru tot corpul. De asemenea, în magazinul de la Zity Mall săpunul de Marsilia poate fi găsit și sub formă de bare de 2 kg, de unde doritorii pot să cumpere la suta de grame.

Totodată, magazinul se laudă cu o bucată de 17 kg de săpun dar și cu și fulgi, care se formează din acest săpun: fie că e cub, fie că e bară, fie că e bucată.

Magazinul La Maison du Savon de Marseille se află în centrul comercial Zity Mall, la etajul doi. 

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal