„Hike cu mine” prin Codrii Orheiului: Teaser episodul doi (VIDEO)

„Hike cu mine” prin Codrii Orheiului: Teaser episodul doi (VIDEO)

Drumarilor, hikerilor, dar și cei care se întreabă de unde avem noi atât de mult timp liber, ediția a doua de „Hike cu mine” s-a lăsat așteptată oleacă mai mult decât am vrut noi. Dar, în sfârșit o avem gata! Abonații AGORA au primit-o deja pe mail și ne bucură impresiile lor. Cine vrea „să sară peste rând”, poftiți de vă abonați și, pe lângă video, mai primiți și harta traseului. Vorba ceea, dai un ban dar stai în față! Ca să vă intrigăm și să vă convingem că merită, ia poftim de savurați un teaser. 

Episodul doi l-am dedicat unui retreat la care am fost împreună cu familiile mmembrilor din echipa redacției Agora.

Publicitate

Acesta este doar un teaser. Pentru a vedea episodul complet - click aici

În era lui Google Maps, pentru cei care se întreabă cum nu ne rătăcim sau de unde știm direcția exactă în care să mergem, Alex vă povestește despre aplicația sa preferată AllTrails.

„O foloseam în America și nu m-a trădat niciodată. Avantajul ei e că și în Moldova reușește să creeze trasee, fără să aibă acces la nicio informație despre ele, pentru că ele oficial nu există. Apple Maps al meu în Moldova nu funcționează, dar AllTrails desenează o rută de parcă-i un locuitor al satelor din preajmă. Pentru cei care susțin AGORA și vor în continuare să o facă, ne ținem de cuvânt și le oferim cele două hărți pe care le puteți încărca pe AllTrails, Strava, ceasul Garmin sau orice altă aplicație sau gadget care ți-e drag.”

Alex Gurdila.

Autor:

De data asta traseul a fost mai scurt și mai sigur, pentru că am avut copii cu noi și orice părinte știe că nu ai niciun chef să riști să-ți duci copilul în spate kilometri întregi prin păduri. Am văzut ciuperci care mai de care, am găsit gunoiști și prin Codri. Apropo, despre asta vorbim în curând într-un articol separat pe AGORA. 

„Ca orășeni și, în special, ca oameni care aleg și pot să petreacă timpul în locuri frumoase, e important să ai parte de dușuri reci cum e priveliștea Codrilor străvechi și o tonă de gunoi aruncată lijbă. Asta se rezolvă cu timpul, când și dacă ne vom învăța să valorificăm turismul local”, conchide Alex Gurdila. 

Ce este Hike cu mine

„Hike cu mine” este un proiect de dezvoltare și reuniune cu natura, lansat de AGORA în colaborare cu producătorul și jurnalistul Alex Gurdila, omul care a călătorit un milion și jumătate de km pe continentul American. E o invitație pentru toți, în special adresată membrilor susținători AGORA, de a redescoperi Moldova pe jos.  

În fiecare ediție, dar și în mailuri dedicate vom explica ce fel de echipament e necesar pentru un hiking bun. Ne vom distra. Ne vom regăsi. Și ne vom reîndrăgosti de natura Moldovei. 

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal