Gesturile de bunătate aduc schimbări frumoase. Iată care sunt totalurile Campaniei de Crăciun „În brațele mamei”

Gesturile de bunătate aduc schimbări frumoase. Iată care sunt totalurile Campaniei de Crăciun „În brațele mamei”

Pentru al XI-lea an consecutiv, în preajma sărbătorilor de iarnă, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei a organizat campania de Crăciun „În brațele mamei”. Un proiect național de solidaritate şi implicare în susţinerea cuplurilor mamă-copil asistate de organizaţie pe parcursul întregului an. 

Decembrie – ianuarie a fost perioada în care publicul țării a aflat istorii de viață emoționante ale mamelor care, indiferent de greutățile pe care le întâmpină, continuă să-și crească pruncul alături. Echipa din cadrul Centrului Maternal le este alături 24 de ore din 24, inclusiv în această perioadă grea de pandemie și depune tot efortul pentru a le sprijini în parcursul lor de a-și reconstrui viitorul.

Publicitate

Împreună prin implicare

Și în acest an participanții au demonstrat că împreună, prin implicare și acțiuni frumoase de CSR se pot realiza gesturi de bunătate cu impact. Grație solidarității fiecăruia a fost posibilă asigurarea nevoilor pentru un semestru de activitate a Centrului Maternal „În brațele mamei”.

...

„Este o bucurie să constatăm un val de solidaritate ca urmare a apelului nostru. Chiar dacă nu am reușit să adunăm toată suma necesară, rezultatele ne încurajează să continuăm acest demers pe tot parcursul anului. Din martie planificăm să inițiem organizarea funcționalității Creșei, iar până la jumătatea anului 2022 vom începe activitățile de facto. Astfel vom putea complementa serviciiile Programului „În brațele mamei”. Și în acest an am demonstrat că gesturile mici puse împreună pot aduce schimbări frumoase și importante. Pe parcursul campaniei, am reușit cu bucurie să intrăm în casele a sute de familii, transmițând căldura sărbătorilor de iarnă. Vă mulțumim!”,

Igor Belei, Director Executiv Diaconia

Autor:

...

La fel, în campanie publicul a fost invitat să-și creeze propriul scenariu de fapte bune, printr-o modalitate pe care și-o doresc, în sprijinul activității Diaconiei. Astfel, donatorii au organizat acțiuni de colectare de fonduri cu prietenii sau colegii de muncă, au achiziționat produse de solidaritate (felicitări personalizate), etc. Alții au venit cu daruri chiar la Centrul Maternal și au bucurat mamele cu diverse cadouri.

...

Campania a fost o ocazie minunată ca oamenii să-și unească eforturile și să realizeze lucruri frumoase, cu impact pentru mamele minore, mamele din familii social-vulnerabile, mamele rămase singure, care sunt asistate în cadrul Programului „În brațele mamei”, dar și de a oferi șansa fiecărui copil de a crește alături de mamă. Mulțumim tuturor donatorilor și echipelor media implicați!

...

Până în prezent,  în programul „În brațele mamei” au beneficiat de asistență 159 cupluri mamă-copil aflate în situație de criză. În 2021, 29 mame au primit asistență rezidențială, iar sute de familii au fost sprijinite în comunitate prin intermediul Centrului de consultanță.

Persoană de contact: 067 712 300

Daniela Grejdeanu, Responsabilă PR

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal