Deschidem articolele exclusive pentru toți cititorii. Votează ce vrei să citești (SONDAJ)

Deschidem articolele exclusive pentru toți cititorii. Votează ce vrei să citești (SONDAJ)

„Aveți articole faine, dar nici nu le deschid că știu că-s cu plată.” „Cum să plătesc și să iau un abonament pentru materialele exclusive, dacă până acum nu am putut citi niciunul? Nu știu dacă merită banii mei.”Sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-am primit în ultima perioadă de la cititorii noștri. Ca să vă convingem că merităm susținerea voastră, vrem să deschidem accesul la unele articole. Așa că, vă întrebăm pe voi ce vreți să citiți.  

Până acum, abonații AGORA au primit 55 de articole cu acces exclusiv pentru ei. Subiectele au fost diverse - de la retrospective în diferite sectoare în cei 30 de ani de independență, la subiecte problemă care să ne mai oprească din viteza noastră și să ne facă să atragem atenția la ele. Munca și procesul de documentare la astfel de materiale e de două, trei sau chiar și mai multe ori mai amplă decât la o știre. 

Ce propunem?

Publicitate

Ca să vă convingem că acest tip de conținut merită atenția și susținerea voastră, vrem să vă oferim acces gratuit la unele dintre ele. În această săptămână vă îndemnăm să alegeți pe care din următoarele cinci articole vreți să îl citiți?

https://app.sli.do/event/g3zNTdg481xw7ueZUQdTB8/embed/polls/e8cb9a5e-2f73-4022-9b13-558f527003a6

Vineri, 28 ianuarie, în urma voturilor voastre, vom oferi accesul la articolul selectat. 

Despre ce sunt cele cinci articole

Cele cinci articole cu acces exclusiv pentru membrii AGORA au fost publicate în perioada decembrie 2020 - martie 2021. 

Primul vine să răspundă la 15 întrebări despre vaccinul anti-COVID-19. O selecție a celor mai importante detalii care sperăm că te vor ajuta să te informezi corect despre vaccinul anti-COVID-19.

Mesele doldora de bucate, care de care mai delicioase, mai variate. Este o realitate în multe case și familii din secolul XXI. Totuși, în această eră a luxului și a risipei fără noimă există cazuri și familii pentru care mâncarea normală, sănătoasă și variată este o raritate. Cel mai trist este faptul că în asemenea familii cresc copii îndurând foame, lipsuri și neajunsuri. Dacă vă interesează subiectul, votați și noi vă deschidem accesul la acest articol. 

În februarie 2021, atunci când se discuta intens învestirea unui nou Guvern la Chișinău, am venit cu o RETROSPECTIVĂ care a scos în evidență că în nici 30 de ani de Independență, R. Moldova a avut deja 20 de guverne. Articolul prezintă prin ce s-a remarcat și a rămas în memorie fiecare Executiv.

Punem la bătaie și accesul la două articole consultații juridice gratuite, care v-ar putea fi utile oricând. Primul este despre contractul de donație și testamentul - două acte juridice absolut diferite, dar care pot provoca confuzie între ele. Cum pot fi anulate, cât costă, achităm sau nu impozite și când apare „deghizarea”? Toate răspunsurile le aflați dacă votați să deschidem accesul la acest articol

Sau, s-ar putea să vă intereseze subiectul legat de contractul matrimonial, care devine tot mai popular printre moldoveni. Cum împarți averea până la căsnicie și cum se pedepsește infidelitatea? 

Ia un abonament de membru îți dăm bani de cină! Să fii membru AGORA e... gustos!

Vă mulțumim că ne citiți, ne urmăriți și ne susțineți. Avem planuri mari în viitor, așa că rămâneți cu ochii pe AGORA.

Sunteți pe Facebook? Și noi, aici.

Vă place Telegramul? Și nouă, suntem aici.

Doar Instagram? Suntem și aici.

Video e pe placul vostru? Subscribe Agora Moldova pe YouTube 

Email-ul este regele corespondenței tale? Atunci hit-ul sezonului este newsletter-ul „Porția de știri”

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal