Aveți nevoie de un credit? Acum puteți solicita un împrumut de până la 300.000 de lei fără gaj de la FinComBank

Aveți nevoie de un credit? Acum puteți solicita un împrumut de până la 300.000 de lei fără gaj de la FinComBank

Îndepliniți-vă cele mai râvnite vise cu FinComBank. Acum, clienții Băncii beneficiază de un credit fără gaj de până la 300.000 de lei și pot alege între Credit Express și Cardul de Credit OPTI.

Ce planuri aveți pentru 2022? Poate reparație în toată casă sau mobilă nouă la bucătărie. Ce ziceți de un garaj pentru mașină, care nu mai vrea să fie ascunsă sub nămeți? Sau odihnă pe o insulă mai exotică alături de familie, persoana iubită sau prieteni? Totul e posibil chiar acum.

FinComBank vă oferă acum un Credit Express până la 300.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani și fără gaj.

Publicitate

Cardul de credit OPTI

Cardul de credit OPTI este primul card din Moldova cu perioada de grație de până la 90 de zile și posibilitatea de a avea dobânda 0% pe viață. Portofelul de rezervă este cu o limită de până la 300.000 de lei pe care o puteți folosi ori de câte ori doriți, așa cum aveți nevoie.

„Întotdeauna tindem să venim în întâmpinarea clienților noștri, de aceea am majorat suma creditelor oferite fără gaj, pentru ca fiecare să-și poată realiza cele mai râvnite scopuri. Creditul poate fi solicitat online 24/7, iar răspunsul Băncii va fi oferit rapid, în 5 minute, ceea ce substanțial economisește timpul, iar clientul vine o singură dată la bancă, pentru a primi banii”

Olesea POLOVNICOVA, Șef Direcția Retail, FinComBank.

Autor:

Cum puteți obține un credit?

Puteți beneficia de un credit dacă sunteți cetățeanul Republicii Moldova cu vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani, angajat oficial în câmpul muncii (de la 4 luni), cu o istorie creditară pozitivă. De asemenea, puteți obține un credit chiar și cu venituri suplimentare, cum ar fi transferuri din străinătate, venituri din închirierea de bunuri imobile, dobânda depozitului, dividende din afaceri etc.

Mai mult decât atât, la contractarea unui credit primiți gratuit un card bancar, care vă va asigura acces la banking online. Internet Banking-ul fincompay.com și aplicația FinComPay sunt disponibile 24/7, oriunde te-ai afla.

Solicită creditul online în doar câteva click-uri și primește decizia privind aprobarea acestuia în 5 minute prin SMS. Obține un răspuns pozitiv și vină în subdiviziunile FinComBank pentru a lua banii.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta:

Tel.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

site: www.fincombank.cоm

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal