Încă nu ai un abonament AGORA? Acum poți combina informația de calitate cu o cafea sau alt deliciu de pe iFood

Încă nu ai un abonament AGORA? Acum poți combina informația de calitate cu o cafea sau alt deliciu de pe iFood

Un abonament AGORA + 50 de lei pe contul de iFood = combinația perfectă pentru minte și corp.

Vești bune pentru cititorii AGORA, dar și pentru gurmanzi. Îți iei un abonament în comunitatea noastră și ai un beneficiu în plus pe lista de facilități.

Tot ce trebuie să faci e să alegi tipul de abonament de pe AGORA – Fan sau Ambasador, după care să te înregistra și pe iFood. E important ca pe iFood să-ți creezi contul exact cu același email cu care ți-ai luat abonamentul pe AGORA. În timp ce tu te vei bucura de site-ul fără reclame și vei avea acces la materialele exclusive, unul din meniurile selectate de tine pe iFood va fi deja în curs de livrare.

Publicitate

Cum funcționează acest beneficiu?

Ei bine, din momentul în care ai devenit membru AGORA și ai deschis contul pe iFood, noi facem magie. În contul de iFood se vor activa 50 de lei, care vor aștepta cuminți, timp de două săptămâni, să faci prima comandă de mâncare. Cei 50 de lei îi poți folosi la achitarea cu cardul atunci când plasezi comanda.

Atenție! Beneficiul iFood este valabil pentru locuitorii municipiului Chișinău și cei din suburbii. Puteți verifica aici lista localităților unde livrează iFood.

Experiență gourmet chiar la tine acasă

...

De ce să alegi să gătești acasă dacă te poți bucura de preparate culinare gătite de maeștri bucătari? Poți comanda o experiență gourmet chiar la tine acasă! Alege dintre sutele de preparate disponibile din bucătăriile cu specific: italian, turcesc, asiatic, georgian, mâncăruri vegetariene sau de tip fast-food. Toate astea sunt la un click distanță.

Despre noi

AGORA a fost lansată pe piaţa media din Republica Moldova în februarie 2014 în ideea de a aduce o schimbare în media online de atunci. În timp, nu ne-am abătut de la scopul nostru, iar marea schimbare a ultimilor doi ani este Comunitatea AGORA care crește zilnic și adună noi membri.

În iunie 2020, iTicket în parteneriat cu Mastercard au lansat platforma iFood - serviciul de livrare a produselor alimentare și non-alimentare în raza municipiului Chișinău.

Devino abonat AGORA și fii răsplătit gustos. Profită de diversitate și fă alegeri inspirate, zi de zi. Oferta e disponibilă doar pentru categoria: Fan și Ambasador AGORA.

Te-am convins? Hai în comunitatea de membri https://agora.md/abonamente

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal