Detaliile care te vor ajuta să te simți acasă. Lucrurile de care ai nevoie pentru o locuință confortabilă (FOTO)

Detaliile care te vor ajuta să te simți acasă. Lucrurile de care ai nevoie pentru o locuință confortabilă (FOTO)

Pentru mulți cuvântul „acasă” semnifică siguranța, confortul și căldura la care revii cu drag după o zi de muncă sau o călătorie îndelungată. De cele mai multe ori, ne amenajăm spațiul personal, astfel încât acesta să corespundă stării lăuntrice, viziunii asupra frumosului și intereselor personale.

Din moment ce pășim pragul unei case, putem deduce multe lucruri despre hobby-urile, preferințele, caracterul și felul de a fi al persoanei care locuiește acolo. Toate astea, însă, se schimbă odată cu trecerea timpului, în funcție de evoluție, priorități și viziuni.

Astfel, odată la ceva timp, fie din dorința de a ne redecora casa conform sărbătorilor tematice, a noilor tendințe sau gusturi formate, fie din necesitatea de a o reamenaja sau completa cu elemente noi și a o redescoperi, mergem la cumpărături în căutarea articolelor potrivite pentru atmosfera locuinței noastre și a necesităților personale. În cazul în care planificați deja o astfel de escapadă și vreți să economisiți din timp, dar și să procurați ceea de ce aveți nevoie la un preț plăcut, vă informăm că în magazinele METRO puteți găsi un asortiment vast de articole utile și variate, pentru orice simț estetic sau practic.

Publicitate

Iată cu ce articole vă puteți reamenaja locuința printr-o singură vizită la METRO

Probabil unul dintre cele mai calde și plăcute momente pe care le trăim după o zi de absență din „locușorul nostru” este cel în care ajungem în sfârșit pe plapuma preferată, alături de persoanele dragi, cartea preferată sau serialul pe care îl urmărim în fiecare seară. De regulă, somnul care are loc în patul cu care ne-am obișnuit este cel mai eficient și energizant, fiindcă ne simțim confortabil și psihologic în siguranță, iar creierul nostru își permite să se relaxeze.

Astfel, pentru un somn cât mai plăcut și aranjarea canapelei sau a patului cât mai comodă și stilată, în magazinele METRO puteți găsi perne, plapume, diverse seturi textile, de diferite culori și la fel de variate ca și componență.

...

Gamă largă de cutii de depozitare

Un alt factor important care influențează confortul din interiorul casei este modul în care sunt organizate lucrurile. Tocmai de aceea, pentru persoanele care țin la modul în care sunt aranjate lucrurile, METRO oferă o gamă largă de caserole și cutii de depozitare de cele mai diverse forme și mărimi, care vor fi utile indiferent de mărimea lucrurilor sau produselor care urmează să fie organizate.

Electrocasnice pentru toate buzunarele

La fel de importantă pentru o ambianță plăcută este și menținerea curățeniei. Pentru toți cei care țin la aspectul casei și a lucrurilor personale, magazinele METRO propun o serie de electrocasnice și accesorii care vor face simplă, plăcută și eficientă îngrijirea acestora.

Veselă pentru orice ocazie

Pentru unii , bucătăria este locul unde ne dăm frâu imaginației și experimentăm, pentru alții, locul care ne oferă utilitățile necesare pentru a ne acoperi necesitatea vitală de a ne alimenta organismul și a primi energie. Oricum, în ambele cazuri, tindem să optăm pentru mâncărurile delicioase, de calitate, indiferent de timpul de preparare și implicarea depusă. În acest sens, pe lângă alimentele proaspete de care avem nevoie, este important să dispunem și de ustensilele și electrocasnicele necesare pentru a le pregăti și păstra ulterior. Iată opțiunile pe care le puteți vedea la METRO.

...

După ce mâncărurile preferate au fost pregătite, este esențială crearea bunei dispoziții și a atmosferei ca acestea să fie servite la fel de remarcabil. Fie că este vorba de cafeaua energizantă de dimineață și micul dejun sau masa de sărbătoare pentru mai mulți invitați, la METRO puteți să găsiți vesela potrivită pentru orice ocazie și stil interior.

Mobilă pentru spațiu de relaxare

De asemenea, tot aici puteți găsi scaune și mese potrivite pentru terasă, salon sau birou, care vă vor face timpul petrecut în aceste spații să decurgă în siguranță și confort care durează în timp. Mai jos puteți vedea câteva dintre opțiunile disponibile, care vă vor asigura acest lucru.

Diversitate largă de covoare

Un aspect care pare mai puțin important, dar care oferă căldură, stil și definitivizează aspectul casei este covorul. Acest element este actual și necesar în orice încăpere din locuință unde vă doriți ca aspectele menționate anterior să persiste. În acest sens, METRO oferă o diversitate largă de covoare, potrivite pentru baie, salon, dormitor sau oricare altă cameră din casă.

...

Acestea, dar și multe alte articole utile și atractive le puteți găsi în magazinele METRO, iar pentru a afla mai multe despre cele care sunt în prezent la preț promoțional, accesați link-ul atașat aici.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal