Endava Internship: Avantajele unui stagiu în Automation Testing (VIDEO)

Endava Internship: Avantajele unui stagiu în Automation Testing (VIDEO)

Vrei să aplici la un stagiu în programul de Internship de la Endava, dar încă nu ai decis ce specializare să alegi? În acest material îți prezentăm ce înseamnă să faci un stagiu în Automation Testing. Grăbește-te să trimiți CV-ul echipei de recrutare, perioada de aplicare fiind deschisă până pe 10 februarie. Și pentru această ediție se aplică regula primul venit, primul servit.

Cererea pentru inginerii în domeniul asigurării calității este în constantă creștere. Un automation tester este responsabil de crearea scenariilor de testare, execuția propriu zisă a scenariilor, analiza rezultatelor, utilizând instrumente de automatizare.

Java Automation și NET Automation

Publicitate

În acestă ediție sunt deschise aplicările pentru specialitățile: Java Automation și NET Automation.

„Experiența în cadrul programului de internship a fost una pozitivă, care a decurs conform planului bine pus la punct de către specialiștii din Endava. Am avut parte de numeroase sarcini practice care au fost foarte apropiate cu procesele reale de lucru. Suportul primit pe parcursul acestei perioade, precum și încurajarea constantă m-au ajutat să obțin un job în care mă regăsesc”.

Senior Tester, Eugeniu Solonari

Autor:

Eugeniu vine cu recomandări pentru cei care intenționează să aplice la Internship.

„Fiind un program intensiv, teoretic și practic, participanții vor avea parte de provocări tehnice pe care le vor depăși în echipă, cu suportul mentorilor. Este necesar un nivel de engleză pre-intermediar (A2+) și cunoștințe despre manipularea bazelor de date. Mai mult, candidații trebuie să știe elemente simple de programare și să posede o gândire analitică – algoritmică.”, este îndemnul lui Eugeniu Solonari.

„Un Internship în Automation Testing este o oportunitate pentru oamenii care vor să se reprofileze sau să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul IT ca un specialist în QA. Unul dintre cele mai mari beneficii este că internii învață limbajul de programare Java. La final ei vor cunoaște despre procesul de testare și tendințele în Java Automation Testing”.

Senior Tester la Endava, Irina Gîncu

Autor:

Pentru a se pregăti de interviu, candidații sunt încurajați să revizuiască materialele de studiu care pot fi accesate la următorul link.

Internii au un program de studiere de 3 luni/5 zile pe săptămână/6 ore pe zi, la una dintre următoarele specialități:

Testing: Software Test Analyst, Java Automation Testing, .NET Automation Testing

Development: Front-End, Java, .NET, Android, iOS

Applications Management: AM Analyst, Java Engineer,.NET Engineer, DevOps Engineer

Data: Data Engineer

Perioada de aplicare este deschisă până pe 10 februarie, iar locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre oportunitățile programului de Internship pot fi găsite accesând link-ul: www.endava.com/InternshipChisinau.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal