Aveți nevoie de un televizor nou? LG vă propune o gamă variată de televizoare pentru toate gusturile

Aveți nevoie de un televizor nou? LG vă propune o gamă variată de televizoare pentru toate gusturile

Căutați un televizor nou LG, dar nu știți pe care să-l alegeți? Aflați în acest articol care este cel mai potrivit televizor pentru nevoile voastre: OLED, QNED MiniLED sau NanoCell.

Înainte de a achiziționa un televizor nou sunt câteva întrebări pe care puteți să vi le puneți pentru a face alegerea mai ușoară. Care sunt cele mai bune televizoare LED? De ce 8K este atât de special? Merită să investiți într-un televizor OLED? Răspunsurile le aflați mai jos.

Imagini perfecte și design impresionant: OLED

Publicitate

Seria OLED oferă tot ce aveți nevoie pentru o experiență cu adevărat de top. Televizoarele OLED sunt recunoscute pentru capacitatea de a crea o experiență maximă de vizionare, cu negru perfect și un contrast incredibil, folosind pixeli auto-luminați, care se pot activa și dezactiva singuri.

LG OLED nu numai că exprimă negrul perfect, ci și culori originale. Agenția globală de testare Intertek, a confirmat că ecranele LG OLED oferă o fidelitate a culorilor de 100%. Culorile de pe ecran se potrivesc îndeaproape cu cele ale imaginii originale, punând în același timp mai puțină presiune asupra ochilor.

...

Ecran mare și tehnologii noi: QNED MiniLED

LG QNED MiniLED oferă șansa de a experimenta o calitate a imaginii mai bogată și chiar mai precisă, pe ecrane de până la 86 de inci.

Afișajele pot produce un contrast intens între cele mai strălucitoare culori și negrul cel mai profund, oferind cea mai bună imagine pentru televizoarele LED LG. Acest lucru se realizează prin iluminarea din spate MiniLED, care folosește zeci de mii de mini surse de lumină controlabile, spre deosebire de câteva sute de surse de lumină obișnuite, pe alte ecrane cu LED-uri.

Indiferent dacă urmăriți un film cu luminile stinse sau vă bucurați de o emisiune TV în timp ce soarele strălucește prin ferestre, nu veți pierde niciun detaliu cu acest ecran de nouă generație.

Imagini remarcabile la un preț accesibil: Nanocell

Pentru cei care nu doresc să cheltuie sume imense, dar să-și bucure ochii cu imagini superbe - LG NanoCell sunt opțiunea ideală. De ce sunt atât de populare?

După cum sugerează și numele, televizoarele NanoCell folosesc nanoparticule. Aceste particule minuscule stau în spatele ecranului pentru a filtra tonurile mai slabe, care ar putea afecta luminozitatea imaginii, îmbunătățind în același timp culorile care alcătuiesc fiecare cadru. Aceasta înseamnă că vă bucurați de culori pure și precise.

Aceste tonuri mai clare nu numai că ajută conținutul să pară că iese din ecran, dar creează și o imagine uniformă, care oferă detalii excepționale - indiferent de unghiul de vizionare.

Diferența dintre rezoluția 4K și 8K

Toate cele trei opțiuni sunt disponibile cu capabilități 4K și 8K, așadar încă o decizie de luat.

Acum câțiva ani 4K era văzut ca vârful calității imaginii de înaltă rezoluție. Asta până când a apărut 8K, care oferă de patru ori mai mulți pixeli. Diferența uriașă de culoare și claritate se observă cel mai tare când vă apropiați de ecran.

La moment, există relativ puțin content produs în 8K, din acest motiv nu puteți să vă bucurați de beneficiile complete. Dar cu toate acestea, televizoarele 8K LG pot optimiza conținutul de calitate inferioară utilizând procesoare din seria Alpha bazate pe AI - chiar dacă suportul media nu este creat pentru 8K.

Partenerii autorizați LG vă așteaptă după televizorul LG potrivit: Maximum, Enter, Bomba, Hi-tech Transnistria, Hi-tech Chișinău, Ultra, Darwin.

 Pentru mai multă informație utilă, abonați-vă pe paginile oficiale LG: Instagram și Facebook.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal