Toate știrile care contează, într-un singur loc! AGORA vine cu o versiune nouă la aplicația mobilă pe iPhone și Android

Toate știrile care contează, într-un singur loc! AGORA vine cu o versiune nouă la aplicația mobilă pe iPhone și Android

Începând din această săptămână pe App Store și Google Play este disponibilă pentru descărcare noua aplicație mobilă dezvoltată de AGORA. Aceasta a fost reconceptualizată, dezvoltată nativ pentru sistemele de operare iOS și Android și este disponibilă în mod gratuit pentru toți cititorii care vor să aibă informații la zi, în format multimedia, direct în telefon. 

Descarcă de pe iOS.

Descarcă de pe Android.

Publicitate

Informații utile în doi timpi și trei mișcări de … degete 

Noua aplicație mobilă AGORA le oferă tuturor posibilitatea să știe ce se întâmplă, când se întâmplă și, foarte important, să citească ușor ceea ce îi interesează.

Conceptul aplicației face navigarea prin conținut foarte simplă și plăcută. A fost actualizată interfața aplicației astfel ca utilizatorii să aibă o experiență de navigare plăcută: există o pagină în care se regăsesc toate știrile, articolele, reportajele și editorialele publicate la zi, apoi o altă pagină separată cu toate categoriile de articole, oferind astfel acces rapid către materialele din categoria respectivă.

Inovația, la baza produselor AGORA

Pentru că nu doar informaţia se schimbă de la o zi la alta, ci şi inovaţiile prin care ajungem la ea, aplicaţia Agora este un motiv de mândrie pentru noi și un instrument care sperăm să se regăsească în toate telefoanele din țară. Așa cum dezvoltarea ei a fost posibilă datorită și cu ajutorul membrilor abonați credem că este un produs care se poate dezvolta prin feedback-urile, sugestiile și soluțiile cititorilor noștri. Tocmai de asta, îi rugăm pe toți cei care ne citesc să-și descarce aplicația, să o testeze și să ne scrie cum a fost experiența de navigare. 

Aplicația este disponibilă gratuit, atât pentru iPhone, cât și pentru Android pentru toți utilizatorii.

...

Agora a fost prima instituție media care a lansat o aplicație mobilă în 2015. Cinci ani mai târziu, a urmat o schimbare către o aplicație cross-platform, cu acces limitat doar pentru membrii abonați. În 2022, în urma unei colaborări extraordinare cu dezvoltatori de aplicații native care se regăsesc printre membrii abonați AGORA, lansăm versiunea nouă de aplicației mobile nativă pe care o vom înnoi periodic cu funcționalități utile pentru cititori.

Descarcă de pe iOS.

Descarcă de pe Android.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal