Iarna aceasta, FinComBank continuă campania de caritate și faptele frumoase

Iarna aceasta, FinComBank continuă campania de caritate și faptele frumoase

De ziua lui Bogdan, echipa Fincombank a venit în ospeție la el și mama lui, care locuiesc în raionul Fălești, cu daruri și bunătăți. El a împlinit 16 ani și la vârsta lui așa de fragedă are grijă de mama lui țintuită la pat din cauza problemelor cu coloana vertebrală. Bogdan este singurul ei ajutor, el este umărul de sprijin al familie.

Pentru  ca această zi să fie una mai specială, în cadrul campaniei de caritate „Dăruiește magia de Crăciun”, care încă continuă, echipa Fincombank a venit cu daruri, printre care haine de iarnă, și anume o geacă, un costum sportiv și încălțăminte. Pentru că îi place mult desenul, printre daruri s-au mai regăsit multe ustensile, pentru ca hobby-ul lui să fie și mai plăcut – albume cu hârtie, pensule, guașe, creioane. 

Pe lângă acestea, Bogdan și mama lui au primit în dar mobilier și tehnică necesară ca traiul lor să fie mai ușor, printre care pat și așternuturi, mașină de spălat, televizor, produse alimentare, cărbune și lemne pentru foc și multe alte lucruri. Și cel mai important FinComBank i-a oferit în dar familiei un Certificat care va acoperi costurile intervenției chirurgicale la coloana vertebrală pentru mama lui.

Publicitate

„An de an, continuăm frumoasa tradiție de a oferi din suflet copiilor daruri și sprijin; aspirațiile, visele și succesele tinerei generații fiind lucruri cheie în dezvoltarea armonioasă a întregii societăți. Ne dorim ca această familie să se poată bucura din plin de orice zi. Le dorim puteri, pentru a trece peste toate dificultățile și a rămâne la fel de sufletiști și plini de speranțe”.

Directorul Sucursalei nr.4, Ruslan EREZANU

Autor:

E o familie de suflet care are nevoie de susținerea celor din jur. De aceea, a fost deschis un cont în bancă pentru ei, unde angajații FinComBank au putut face donații, pentru a le oferi o mână de ajutor. 

Bogdan și mama lui au participat și în cadrul Campaniei „Donează un ghiozdan călător”, când mama acestuia a scris că și-ar dori mult un ghiozdan și pentru fiul său. Bogdan este un copil foarte capabil și  își dorește mult ca mama lui să-i fie alături și cel mai important să fie sănătoasă. 

FinComBank – într-un pas prin viață!

Pentru mai multe detalii, puteți apela:

Tel.: (+373-22) 26-99-99

site: www.fincombank.cоm

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal