Endava Internship: Perioada de aplicare pentru programul de Internship a fost extinsă

Endava Internship: Perioada de aplicare pentru programul de Internship a fost extinsă

Endava anunță extinderea perioadei de aplicări pentru programul de Internship, ediția de primăvară. Astfel, cei care nu au reușit să aplice, o pot face până în 18 februarie inclusiv. Accesează www.endava.com/InternshipChisinau și vezi specializările rămase disponibile.

În continuare sunt deschise aplicările pentru următoarele specialități:

Applications Management: AM Analyst, Java Engineer, .NET Engineer, DevOps Engineer

Publicitate

Testing: Java Automation Testing, .NET Automation Testing

Development: Java, .NET, Android, iOS

Data: Data Engineer

Prinde un loc la una dintre cele patru specializări din Applications Management

Disciplina de Applications Management din Endava presupune optimizarea și îmbunătățirea procesului de dezvoltare și funcționare a unei aplicații, prin gestionarea problemelor care apar și oferirea soluțiilor potrivite.

„Indiferent de domeniul pe care îl vor alege, consider că participanții ar trebui să aibă o doză bună de curiozitate. Să aibă dorința de a crește professional, să afle ce înseamnă WebTech/ UAT Environment/ Testing, etc. Curiozitatea și dorinta de a învăța pot compensa lipsa de background sau abilități tehnice”.

Junior AM Engineer, Dina Ceri

Autor:

Optează pentru Automation Testing

“În cadrul programului de internship în domeniul testării automatizate, internii vor cunoaște concepte moderne aplicate la nivel mondial. Pe lângă faptul că vor învăța din experiența specialiștilor implicați în proiecte IT internaționale, vor putea să dezvolte un produs propriu”.

Senior Tester la Endava, Eugeniu Solonari

Autor:

Pe parcursul celor trei luni de program, stagiarii vor învăța tot de ce au nevoie pentru a-și începe cariera în IT. Aceștia vor participa la o serie de instruiri tehnice și de dezvoltare a abilităților de comunicare, interacțiune în echipă, leadership și rezolvare a problemelor. În a doua parte a programului, internii vor fi implicați în sarcini din proiectele reale ale companiei.

Internii au un program de studiere de 3 luni/5 zile pe săptămână/6 ore pe zi.

Pentru a se pregăti de interviu, candidații sunt încurajați să revizuiască materialele de studiu care pot fi accesate la următorul link.

Mai multe detalii despre programul de Internship al Endava pot fi găsite, accesând link-ul: www.endava.com/InternshipChisinau

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal