Scapă de nasul înfundat și curgător cu ajutorul Еuphorbium compositum SN. Un preparat naturist pe bază de componente minerale și vegetale

Scapă de nasul înfundat și curgător cu ajutorul Еuphorbium compositum SN. Un preparat naturist pe bază de componente minerale și vegetale

Cu siguranță nu doar o dată ați avut senzație de nas înfundat, care nu vă permite să respirați în mod normal. Răcelile tratate incorect, alergiile, sau anumite bacterii din organism, pot fi cauza rinitei. Obstrucția nazală cronică, faptul că nu respirați suficient pe nas și aveți senzația de lipsă de aer atunci când depuneți un anumit efort sau pur și simplu vă relaxați, vă fac să administrați singuri diverse tratamente care eliberează nasul.

Majoritatea medicamentelor de pe piața farmaceutică, care sunt utilizate în tratamentul rinitei (cu aplicare topică sub formă de picături sau spray) conțin substanțe chimice din grupul simpatomimeticelor, antibioticelor, corticosteroizilor sau antihistaminicelor. Acestea pot poseda indicații specifice de utilizare, însă, în același timp, pot provoca edem al mucoasei nazale, scăderea sensibilității la alergeni, uscarea membranei mucoase, iar utilizarea lor pe termen lung poate duce la hipo- și atrofierea mucoasei, dependență și, în consecință, la o scădere a efectului terapeutic.

Spray-ul nazal Euphorbium compositum – un remediu naturist împotriva nasului înfundat

Publicitate

Mecanismul de acțiune al spray-ului nazal Euphorbium compositum SN este diferit. Componentele de origine vegetală și minerală asigură un efect antiinflamator, atât în caz de inflamație seroasă, cât și în caz de inflamație purulentă. La utilizarea regulată a Euphorbium compositum SN, o îmbunătățire persistentă poate surveni deja la ziua a 3-a – a 4-a de tratament, în timp ce medicamentele vasoconstrictoare deseori produc doar o ușurare pe termen scurt, adesea însoțită de senzație de uscăciune și arsură în nazofaringe.

Indicații terapeutice:

 • rinite de diverse etiologii (virale, bacteriene, alergice) și tipuri (uscate, hiperplastice și atrofice);
 • sinuzite acute și cronice, haimorite;
 • ameliorarea respirației nazale în caz de febra fânului;
 • tratamentul adjuvant (de susținere) a ozenei. 

Contraindicații: hipersensibilitate individuală la componente ale medicamentului.

Proprietățile spray-ului Euphorbium compositum SN

 • Componentul principal a spray-ului este planta „euphorbia”, care are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, fiind folosită în tratamentul sinuzitei. Tot de la această plantă provine și numele de Euphorbium;
 • Datorită absenței componentelor vasoconstrictoare, acest medicament poate fi folosit pentru igiena zilnică a nasului, în locul soluțiilor saline;
 • Spray-ul Euphorbium compositum SN hidratează mucoasa nazală și ameliorează inflamația;
 • Are proprietăți de combatere în lupta cu rinita alergică și nu doar.

Acest medicament este cu un profil înalt de siguranța, bine tolerat și poate fi utilizat de către copii de la 2 ani în sus, femei însărcinate și care alaptează, și oameni vârstnici.

 1. Cu ajutorul Euphorbium compositum SN puteți scăpa de rinita acută și, mai ales, cronică, precum și de alte afecțiuni ale mucoasei nazale (rinopatie cronică medicamentoasă, rinită uscată și hipertrofică) - acest preparat poate asigura un efect terapeutic pronunțat în monoterapie.
 2. În caz de afecțiuni ale sinusurilor paranazale - haimorită acută și cronică, sinuzită (seroasă și purulentă) Euphorbium compositum SN poate fi eficient atât în monoterapie (durata curei de tratament - 1-2 luni), cât și în combinație cu alte medicamente -Heel – Lymphomyosot, Traumeel S comprimate. Această combinație de medicamente poate fi utilizată în tratamentul sinuzitei acute la copiii cu astm bronșic, deoarece utilizarea medicamentelor antibacteriene duce adesea la exacerbarea astmului bronșic.
 3. În caz de infecții respiratorii virale acute, însoțite de rinită, preparatul Euphorbium compositum SN se indică în combinație cu Gripp-Heel, Engystol, Traumeel S comprimate; și Viburcol (la copii mici).
 4. Rinosinuzită polipoasă la copii - Euphorbium compositum SN este utilizat în cadrul terapiei complexe. După polipotomie, permite de a realiza o remisie pe termen lung. La pacienții cu polipoză limitată, la utilizarea Euphorbium compositum SN fără intervenție chirurgicală prealabilă, se observă o reducere și dispariție a polipilor. În acest caz, cura de tratament durează până la 2-3 luni. De asemenea, acestor pacienți este recomandătă terapia de întreținere cu medicamentul Euphorbium compositum SN (cure scurte) pe tot parcursul anului.
 5. În caz de rinosinuzopatiile alergice (rinită perenă), când utilizarea majorității medicamentelor antialergice moderne este limitată după criteriul de vârstă sau este nedorită (glucocorticoizi), Euphorbium compositum SN este eficient în combinație cu preparatele de drenaj - Lymphomyosot și Hepeel.

...

      6. Euphorbium compositum SN este indicat în special ca parte a terapiei complexe la copiii infectați cu ADN-virusuri (virusul herpes simplex, virusul Epstein-Barr, citomegalovirus etc.), precum și cu micoplasme și chlamidii, ceea ce determină proliferarea compensatorie a vegetației adenoide și dezvoltarea imunodeficienței secundare.

Igiena nasului înfundat: o măsură împotriva virușilor

Chiar dacă alegi să te tratezi cu produse farmaceutice, nu uita că igiena corespunzătoare a nasului este cea mai importantă, în special atunci când nasul este înfundat. Pentru asta este nevoie să curăți ambele părți ale nasului la fel de bine.

Cum se face corect?

Este important să îți sufli nasul foarte ușor și cu o presiune mică. De asemenea, se recomandă să sufli câte o nară odată. Și, desigur, să folosești întotdeauna un șervețel de hârtie curat. În caz contrar, agenții patogeni se pot întoarce în nas. Măsuri simple, cum ar fi spălarea mâinilor după suflarea nasului, pot reduce, de asemenea, răspândirea virusurilor răcelii.

Scapă de nasul înfundat cu ajutorul produsului german - Euphorbium compositum SN! Acesta poate fi găsit în toate farmaciile din țară!

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/heel.md

Acesta este un medicament. Citiţi cu atenţie prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Informația completă este indicată în prospect.

 

 

 

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal