AGORA HAPPY BIRTHDAY WEEKEND: 60% reducere la abonamentele AGORA

AGORA HAPPY BIRTHDAY WEEKEND: 60% reducere la abonamentele AGORA

Să facem cadouri de ziua noastră e un lucru pe care îl practicăm de mult timp. Începând de astăzi și până duminică, 20 februarie am redus costul abonamentelor cu 60%, de dragul sentimentului de a vă ști aproape. Azi facem 8 ani. Vrem să fim și mai buni, și mai curajoși, și mai îndrăzneți. Pentru asta avem nevoie de susținere. De ziua noastră, ne face plăcere să vă oferim abonamentele lunare și anuale de membru Susținător, Fan sau Ambasador cu discount generos.

Toate beneficiile care le aduce la pachet fiecare tip de abonament, rămân valabile: un e-book de la Cartier, acces la aplicația mobilă, site curat, fără reclame, bonus la comenzile iFood, articole exclusive.

Vezi aici toate beneficiile.

Publicitate

Cea mai mare miză a acestor abonamente este ca AGORA să continue să-și facă munca, jurnalismul independent cu care v-am deprins de-a lungul anilor, susținută de cititori.

Ce zici, ne faci un dar de ziua noastră?

Dacă întâmplător, ți-a scăpat faptul că e ziua noastră azi, hai aici fuguța și descoperă cei cu oamenii de la AGORA, cine sunt ei, ce studii au, prin ce colțuri de țară s-au născut, ce visuri au și câte pisici hrănesc din salariu.

Iar dacă ne-ai descoperit recent, avem aici un articol în care povestim despre fiecare an de AGORA în Moldova începând din 2014.

Ce tip de abonament recomandăm

Cu 60% din preț redus te bucuri de aceleași beneficii la abonamentele Susținător, Fan sau Ambasador AGORA. Astfel, abonamentele Susținător costă de astăzi doar 19 lei/lună, abonamentul Fan costă 39 de lei și adaugă în lista de beneficii invitații la teatru, acces la materiale exclusive, iar abonamentul Ambasador vine la 64 de lei.

...

Dacă optezi pentru plata lunară a abonamentului, să știi că automat se va activa și plata recurentă, iar luna viitoare, la data scadentă, de pe cardul tău se va extrage suma obișnuită pentru un abonament AGORA. Așa îți vei păstra toate beneficiile active și vei avea acces neîntrerupt la contul tău de pe site-ul nostru.

Aceeași regulă se aplică și pentru abonamentele cu plată anuală – din prețul integral plătești cu 60% mai puțin. Tocmai de asta, îți recomandăm să analizezi abonamentele pe termen de 12 luni, pentru ca să te bucuri de discount pentru o perioadă mai mare. Un abonament anual de Susținător costă în această perioadă doar 224 de lei, un abonament Fan pentru 12 luni este 467 de lei, iar Ambasador 12 luni este 744 de lei.

Fii cu ochii pe noi! Alege tipul de abonament care ți se potrivește și devino membru AGORA. Noi pregătim reducerile și cadourile, iar tu intri în comunitate! www.agora.md/abonamente.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal