Admixer Moldova: Eficientizează procesul de promovare în mediul online folosind o singură platformă

Admixer Moldova: Eficientizează procesul de promovare în mediul online folosind o singură platformă

În 8 ani de AGORA, am avut parteneri și prieteni sprijinul cărora l-am simțit la nevoie. Un loc aparte în acest parteneriat e rezervat partenerilor tehnologi și agențiilor de comunicare. Iată de ce, le-am propus partenerilor tehnologi cu care am colaborat în 2021, să vină și să povestească (GRATUIT) despre  ei, și despre cele mai faine campanii ale lor. Așa alegem să le spunem mulțumesc pentru faptul că ne-au ales pe noi și să ne urăm mulți ani de proiecte frumoase împreună. Astăzi aflați despre compania Admixer Moldova, un exemplu al liderilor din industrie.

În ultimii ani, urmărim o creștere constantă a ponderii digital pe piața de publicitate. Mobile-first, programatic, video, creative dinamice, valorificarea datelor despre utilizator, sunt tendințe despre care se vorbește permanent. De-a lungul anilor, inovația și schimbarea au fost singurele lucruri constante în marketingul digital, astfel actual include numeroase platforme, soluții tehnologice și jucători, cu o diversitate de instrumente care permit atât deținătorilor de site-uri și aplicații, cât și brandurilor și agenților de publicitate să gestioneze publicitatea eficient în online.

Admixer Moldova - împreună pentru o piață deschisă

Publicitate

Un exemplu al liderilor din industrie, este compania Admixer Moldova, care lucrează împreună pentru a promova o piață deschisă, a oferi transparență și a maximiza rezultatele și optimiza activitatea atât pentru agenții de publicitate și branduri, cât și pentru deținători de site-uri și aplicații.

Fiind o companie internațională, Admixer dezvoltă propria tehnologie destinată pentru toate părțile implicate în industria publicității digitale, oferă soluții pentru monetizarea site-ului sau aplicației și pe de alta parte soluții tehnologice pentru brand-uri si agenții pentru managementul publicității în online.

,,Curent, pe piața locală de publicitate sunt prezente trei tehnologii importante: Meta cu soluții pentru gestionarea publicității pe rețelele sociale; Google cu soluții pentru promovare în motoarele de căutare și site-uri internaționale; Admixer ce oferă acces direct pentru gestionarea campaniilor pe site-urile locale.”

În decursul a aproape 3 ani de la lansarea oficială în Republica Moldova, Admixer a reușit să devină un partener tehnologic în rapidă creștere, cu 20 site-uri locale integrate, 10 agenții de publicitate active și peste 120 brand-uri ce își promovează produsele și serviciile online, utilizând platforma companiei ca unul din canalele de comunicare în țară.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal