BEAUTY EXPO 2022: Ediția aniversară de 25 de ani

BEAUTY EXPO 2022: Ediția aniversară de 25 de ani

Luna martie vine cu vești bune pentru iubitoarele de frumos. În perioada 4-6 martie, între orele 10:00 - 18:00, va avea loc expoziția internațională specializată „BEAUTY”, ediția XXV-a aniversară. Expoziția va fi găzduită și în acest an de restaurantul „Capitoles Park”, de pe str. Melestiu nr.13 a, Parcul „Valea Trandafirilor”, or. Chişinău. Organizatorul evenimentului este Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A. , cu un partener general pe măsură: „Floractive Moldova”. 

data-content-id=

Ca în fiecare început de primăvară, în ultimii 25 de ani, expoziţia BEAUTY îşi va deschide uşile pentru reprezentanţii industriei de profil şi pentru vizitatori. Circa 50 de participanți își vor expune oferta în trei săli, delimitate tematic sub genericule: Beauty is all around, Beauty care, Beauty hand made.

Publicitate

Ambasador al evenimentului

O noutate a ediției aniversare a expoziției este identificarea unui ambasador al evenimentului care s-a oferit a fi formatoarea de opinie Viorela Dimici, bloggeriță, model, co-fondatoarea Privé Fashion Events și Miss Humanity Universe 2016. Prin intermediul bloggului său, Viorela va promova pe larg expoziția, cu toate componentele integrante.

Ediția curentă beneficiază de sprijinul firmei „Floractive Moldova” în calitate de partener general care a pregătit un program amplu de prezentare a ofertei sale: produse, instrumente, tehnologii etc.  Specialiști consacrați, printre care și invitați din Rusia, vor demonstra pe viu tehnologii inovatoare de indreptare și reconstrucție a parului prin metoda NANOPLASTIEI, împărtășind formule ecologice și secrete proprii.

Diagnosticare GRATUITĂ a stării sănătății părului

Toți vizitatorii standului se vor putea bucura de diagnosticare GRATUITĂ a stării sănătății părului la moment de la invitatul special a ediției din acest an - Alexandra Chaikina, președintele asociației tricologilor esteticieni din Rusia.

Toţi participanţii expoziției și-au propus să promoveze noutăţi şi ultimele tendinţe din domeniile pe care le prezintă. În fiecare stand se vor desfășura master-classuri cu demonstrari de produse, materiale, instrumente, utilaje, tehnologii inovatoare. Şi în acest an dificil nu vor lipsi promoţiile, reducerile, tot ceea ce presupune un dialog eficient participant / vânzător – vizitator / cumpărător. Un șir de loterii și concursuri cu cadouri garantate se vor desfășura într-un loc special amenajat în cadrul expoziției, identificat ca Brand Wall.

Cosmetice, echipamente, accesorii, preparate de îngrijire facială - toate într-un singur loc

Evident, cea mai consistentă componentă a expoziției rămâne oferta participanților. Aria tematică este impresionantă şi nu va dezamăgi nici consumatorii, nici profesioniştii exigenţi, interesaţi de ultimele tendinţe din arta înfrumuseţării. Expoziţia propune produse, instrumente, echipamente, accesorii de la branduri bine cunoscute, dar şi autohtone, pe potriva celor mai diverse cerinţe şi posibilităţi.

Tradiţional, în oferta expoziţiei se disting câteva segmente mari. Cosmetice decorative de machiaj, preparate de îngrijire facială şi corporală, într-o gamă largă, vor fi prezentate la standurile participanţilor specializaţi pe acest segment.

O direcţie, care se conturează tot mai mult ca segment aparte în măestria make-upului, şi, evident, la expoziţie, este accentuarea genelor (extensie, laminare etc.).

Gamă largă de produse, materiale, instrumente și echipamente pentru frizeri

Un alt compartiment important include îngrijirea părului, dar și extensia, îndreptarea și laminarea podoabei capilare, care tot mai mult ia amploare în ultimul timp. O gamă largă de produse, instrumente, echipamente şi materiale pentru saloanele de coafură şi frizerii vor fi expuse în standuri, unde, de asemenea, vor avea loc şi master-class-uri la temă.

Oferta expoziţiei se extinde datorită segmentului optică şi medicina în industria frumuseţii. Vor completa expoziţia accesoriile, cadourile pentru sărbătorile de primăvară, diverse segmente conexe domeniului frumuseţii.

Oferte pentru vizitatori

Bineînțeles, cei mai aşteptaţi oaspeți ai BEAUTY-2022 sunt reprezentantele sexului frumos, preocupate de aspectul lor estetic, pentru care sunt inventate permanent noi tehnologii şi produse de înfrumusețare. Vizitatorii expoziţiei BEAUTY - 2022 vor putea nu numai să beneficieze de o ofertă de calitate, ci și să profite de sfaturi competente și gratuite ale specialiștilor companiilor participante. Tot gratuită este și întrarea la expoziţie, toate 3 zile (4-6 martie)!

Întâlniți primăvara împreună cu BEAUTY, iar rezultatul nu se va lăsa aşteptat!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal