*Acest material este sponsorizat

Galaxy S20 poate fi comandat acum și la noi! Noul gadget de la Samsung revoluționează domeniul la propriu (FOTO)

Galaxy S20 poate fi comandat acum și la noi! Noul gadget de la Samsung revoluționează domeniul la propriu (FOTO)

Lansarea celui mai nou și râvnit gadget din această primăvară e tot mai aproape. Samsung Electronics prezintă noul Samsung Galaxy S20 și anunță posibilitatea de precomandă pentru Republica Moldova a noii serii de dispozitive mobile premium. Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care este creat conținutul, combină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine Samsung pentru o calitate superioară a conținutului și răvășește senzațiile iubitorilor de fotografie.

Puteți face precomanda noilor dispozitive Samsung Galaxy S20 la dealerii oficiali Samsung în Republica Moldova până pe 11 martie 2020.

Creează altfel conținutul 

Astăzi, fotografia nu mai spune doar o poveste, ea vinde. În acest sens, camera foto devine un factor important atunci când alegi un nou smartphone. Noul sistem de camere, alimentat de inteligență artificială, este proiectat pentru stilul de viață al utilizatorilor de astăzi. E dotat cu cel mai mare senzor pe care Samsung l-a lansat vreodată, iar camerele oferă o rezoluție ultra-înaltă pentru detalii, post-procesare, captare și zoom. Galaxy S20 poate face mai multe fotografii și videoclipuri simultan, grație modului multi-shot. Uită de tot ce știai despre camerele foto scumpe, cu Galaxy S20 ai fotografii profesionale, dar și video în format 8K, astfel încât utilizatorii să poată surprinde lumea din jurul lor așa cum o văd.

 Mai multe opțiuni pentru activitățile preferate 

Galaxy S20 îmbunătățește fiecare aspect al lucrului cu un smartphone, extinzând funcționalitatea prin noi parteneriate. Funcția „Partajare muzică” vă permite să conectați dispozitivul prin Bluetooth la un stereo auto sau boxe prin conexiunea unui alt utilizator la Galaxy S20. Butonul Duo din aplicația Telefon vă asigură un apel video de calitate FHD. Google Duo este compatibil cu toate sistemele de operare, ceea ce vă permite să discutați în chat cu orice abonat, cu până la 8 concomitent. Clipuri video de calitate sunt mult mai accesibile datorită parteneriatului Samsung cu YouTube. Pasionații de jocuri pe telefon obțin cea mai mare rată de reîmprospătare și un joc foarte lin datorită unui ecran de 120 Hz.

Posibilități infinite 

Ultimele dispozitive Samsung ale seriei Galaxy S20 sunt echipate cu tehnologii premium, despre care fanii Galaxy știu deja probabil. Galaxy S20 pe care l-a făcut vreodată. Smartphone-ul este cel mai sigur dispozitiv creat vreodată de Samsung, fiind protejat de Knox - cea mai importantă platformă de securitate mobilă, protejând de la cip la software. Galaxy S20 este dotat cu un nou procesor care protejează smartphone-ul împotriva atacurilor rău intenționate și cu noua interfață, simplă și intuitivă. De pe acest dispozitiv îți poți controla sistemele „smart house”, folosind aplicația SmartThings, poți monitoriza starea de sănătate în Samsung Health și multe altele.

Accesorii super-performante 

Căștile fără fir Galaxy Buds+, apreciate și de renumita revistă germană Computer Bild, ocupă primul loc în clasamentul căștilor complet wireless. Experții Computer Bild au remarcat calitatea înaltă a sunetului și rezistența bateriei dispozitivului, precum și designul convenabil al căștilor și al carcasei de încărcare.

Încă un detaliu interesant este bateria telefonului. Aceasta este foarte rezistentă, având o putere maximă de 5.000 mAh. Acestea sunt și inteligente, adaptându-se la obiceiurile tale de folosire a telefonului, pentru a economisi energie și a păstra mai mult o singură încărcare.

Puteți face precomanda noilor dispozitive Samsung Galaxy S20 în magazinele partenere Samsung în Republica Moldova până pe 11 martie 2020.

 

P.

Vezi și aceste știri
Ce pot face noile telefoane Samsung din seria S20 (VIDEO)

Ce pot face noile telefoane Samsung din seria S20 (VIDEO)

Samsung – un brand de încredere și sustenabil, în continuă evoluție

Samsung – un brand de încredere și sustenabil, în continuă evoluție

iPhone 11 Pro vs. Samsung Galaxy Note 10: care telefon e mai rapid? (VIDEO)

iPhone 11 Pro vs. Samsung Galaxy Note 10: care telefon e mai rapid? (VIDEO)

Advertoriale
#StaiAcasă și ai mai mult timp pentru tine? Ce trebuie să conțină îngrijirea complexă a corpului pe timp de carantină

#StaiAcasă și ai mai mult timp pentru tine? Ce trebuie să conțină îngrijirea complexă a corpului pe timp de carantină

Este piața imobiliară din Moldova imună la COVID-19? Cum gestionează profesioniștii situația. Interviu

Este piața imobiliară din Moldova imună la COVID-19? Cum gestionează profesioniștii situația. Interviu

Scrisoare deschisă din partea familiei Moldcell

Scrisoare deschisă din partea familiei Moldcell

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
  Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Nu „mușcă” și nu e despre căsătoriile gay. Explicăm simplu ce e Convenția de la Istanbul (AUDIO)
 • PlayGround și Smart Home: Cât costă și cât durează să-ți instalezi un astfel de sistem acasă
 • Nota de Plată a designerei Olga Blanc. Despre bani, dezvoltare personală, bărbatul care o susține și succesul brandului O'Blanc (VIDEO)
 • PlayGround cu Ion Sturza: Lovitura de la Cluj, cifrele Elefant.ro și pronosticuri despre imobiliare
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Astăzi, la ora 19:00, #AplaudămEroii în halate albe!
 • #ScrisoaredePaști cu amintiri de sărbători. Renata Său, cu îndemn pentru moldoveni și...
Cele mai populare
 • 1
  Timp de 24 de ore, în Republica Moldova au intrat 1.839 de persoane: 300 de cetățeni au venit cu avionul
 • 2
  COVID-19 a luat viața unui medic din Republica Moldova
 • 3
  O familie de moldoveni a transformat un han vechi din Canada într-un restaurant tradițional moldovenesc
 • 4
  Ce filme să privești în izolare sau carantină? Recomandările jurnaliștilor AGORA
Autentificare