Termeni și condiții

Ce facem cu datele personale?

Îți respectăm viața privată, iar protecția datelor tale e o responsabilitate pe care ne-o asumăm. Colectăm doar ceea ce este necesar ca să ne facem treaba și nu vindem niciodată informațiile pe care le primim de la tine. Tot pe această pagină găsești Politica de Confidențialitate cu detalii despre ce date cu caracter personal colectăm și ce facem cu ele.

Scopul colectării este să te informăm despre ceea ce facem și cum facem. Mai mult decât ce vezi pe site. Vrem și să te ascultăm atunci când ai ceva să ne spui.

1. Despre noi

Toate datele personale sunt prelucrate de către Interact Media (dezvoltatorul Agora.md și EA.md), cu sediul în str. Calea Ieșilor 10B, clădirea Acvila, et.4, cod poștal MD-2069, Chișinău, email [comunitate]@interakt.md și [office]@interakt.md, care are rolul de operator de date personale, în proces de înregistrare la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Această informare nu acoperă datele personale prelucrate pentru materialele publicate sau în curs de publicare, care sunt colectate exclusiv în scop jurnalistic.

2. Scopul colectării

a) Scopul principal al colectării este informarea utilizatorilor de Internet cu privire la agora.md, a activităților companiei și interacțiunea cu utilizatorii interesați/abonați prin newsletter și rețelele sociale.

b) În cazul membrilor agora.md, scopul colectării este acela de participare la comunitatea agora.md și de a fi contactat în acest sens.

c) De asemenea, vom colecta anumite date cu caracter personal (în mare măsură date anonime și statistice) de pe site-ul agora.md.

Temeiurile legale ale prelucrării corespund prevederilor Legii nr.133 din 8 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal și a Cerințelor față de asigurarea securității datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaționale de date cu caracter personal, aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr.1123 din 14 decembrie 2010, precum și întru respectarea prevederilor art. 91 - 94 ale Codului muncii al Republicii Moldova.

3. Ce date personale colectăm și cine are acces la ele

a) agora.md colectează date personale în mod direct pe site-ul agora.md doar dacă decizi să te abonezi la newsletter-ul nostru (trimis prin platforma Revue) sau să ne contactezi în mod direct prin adresele de email de contact.

Serviciul pus la dispoziție de Revue identifică când deschizi newsletter-ul sau dai click pe anumite linkuri. Aceste date sunt folosite pentru crearea de rapoarte cu privire la cât de citit este un anumit newsletter și cine l-a citit. Pentru mai multe detalii poți studia politica de confidențialitate a Revue.

De asemenea, se pot colecta date cu caracter personal pe conturile de rețele sociale ale agora.md, dacă te abonezi la paginile noastre, dacă ne lași un comentariu sau ne scrii un mesaj. Toate acestea se colectează cu acordul tău, prin acțiunile pe care le faci. Datele sunt folosite exclusiv pentru scopurile indicate de tine - de la publicarea comentariului, la răspunsul primit pentru mesajul trimis.

Referitor la conturile de pe rețelele sociale, aceste date sunt colectate împreună cu rețelele sociale respective, cu care suntem operatori asociați.

Potrivit principiului de transparență al agora.md, organizăm și evenimente cu caracter public, iar pozele și videoclipurile făcute în cadrul acestor evenimente publice sunt folosite în scopul promovării evenimentului pe Internet și în mass-media. Dacă apari într-un videoclip sau poză și vrei să nu o folosim, te rugăm să contactezi imediat pe oricare membru din echipa Agora.md, iar poza nu va fi folosită public.

Aceste date personale sunt păstrate până la revocarea consimțământului obținut prin newsletter, prin rețeaua de socializare sau până ne ceri să ștergem aceste informații.

b) În cazul abonaților Agora, pentru participarea la comunitatea noastră îți vom cere numele, prenumele, o adresă de e-mail, orașul și țara în care locuiești sau/și un număr de telefon.

Partea de plată și administrare a datelor tale bancare se va face prin serviciul oferit de PayNet, o firmă specializată, operator care prelucrează datele tale în acest scop. Vezi mai multe detalii în politica lor de date personale. agora.md nu are acces la datele personale, inclusiv datele bancare sau financiare, trimise către PayNet, cu excepția celor mai sus amintite sau la date statistice cu privire la membri noștri.

Noi păstrăm aceste date doar pe durata contractului dintre noi, adică cât timp aveți un statut de membru activ.

În momentul în care ai selectat un anumit abonament, ți-ai dat acordul pentru a face achitare, l-ai achitat, după care te-ai răzgândit și soliciți returnarea sumei achitate, te anunțăm că din punct de vedere tehnic nu va fi posibil să îți răspundem la solicitare. Procedura de stopare sau prelungire a abonamentului de membru are loc imediat după expirarea perioadei pentru care ți-ai luat abonamentul.

c) Interact Media colectează extrem de puține date personale direct de pe site, cum ar fi date tehnice necesare realizării comunicației, ca de exemplu adresa IP, ora vizitei sau paginile vizitate. Agora folosește serviciul de analiză oferit de Google Analytics. Aceste date sunt folosite exclusiv de către Interact Media pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre, dar și pentru asigurarea securității site-ului nostru.

Interact Media nu utilizează în nicio circumstanță datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. 

4. Drepturile tale

Conform GDPR, beneficiezi de dreptul de acces la date, la rectificarea datelor, la ștergerea acestora sau la restricționarea prelucrării, ca și de dreptul de a te opune prelucrării sau portării datelor.

Pentru datele colectate prin consimțământ, ai dreptul de a retrage consimțământul în orice moment.

În cazul pozelor sau filmulețelor făcute de agora.md la evenimentele noastre dacă ai apărut într-o poză și vrei să nu o folosim, te rugăm să contactezi imediat fotograful care te-a pozat sau echipa agora.md, iar poza nu va fi folosită public sau va fi ștearsă, după solicitarea ta.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poți adresa o cerere prin e-mail la adresa [comunitate]@interakt.md sau [office]@interakt.md cu privire la datele personale colectate de către noi.

5. Cine are acces la informațiile tale

În cursul prelucrării datelor cu caracter personal, Interact Media poate folosi și alte firme care primesc datele personale colectate de Agora doar pentru realizarea scopurilor mai sus menționate cum ar fi găzduire site (servere externe de stocare date), managementul newsletterului (Revue) sau analiză a traficului (Google Analytics). Aceste firme au acces doar la datele personale strict necesare furnizării serviciului stabilit de agora.md și nu pot folosi datele personale în scopuri proprii.

Partea de plată și administrare a contului de membru se va face prin serviciul oferit de PayNet, care este și operatorul care prelucrează datele tale în acest scop.

5. Notificarea și informarea cu privire la servicii

Interact Media își notifică noii membri printr-un email la adresa personală cu privire la contul creat și plata efectuată. În acest email, membrii primesc informații cu privire la beneficiile care le vor primit, aferente pachetului de susținere procurat de pe pagina de abonamente, aflată la www.agora.md/abonamente.  

Advertoriale
La Chișinău a avut loc primul HEALTH TECH FORUM Moldova (VIDEO)

La Chișinău a avut loc primul HEALTH TECH FORUM Moldova (VIDEO)

Urmează să mergi într-o vacanță, dar nu știi câte medicamente trebuie să ai în valiză? Ți-am pregătit o listă care îți poate fi de ajutor

Urmează să mergi într-o vacanță, dar nu știi câte medicamente trebuie să ai în valiză? Ți-am pregătit o listă care îți poate fi de ajutor

Impactul războiului din Ucraina asupra persoanelor cu dublă cetățenie

Impactul războiului din Ucraina asupra persoanelor cu dublă cetățenie

EMISIUNI
  • Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
    Copiii știu mai bine: Costum de baie „tigrovîi” și bani destui. De ce avem nevoie pentru o vacanță perfectă (VIDEO)
  • Copiii știu mai bine: „Scump, dom'le, scump!” (VIDEO)
  • Moldova, I am back! | Leo Zbancă: Mie îmi place cel mai mult acasă pentru că avem ce construi, avem la ce visa, avem unde ne porni și avem tare mult lucru (VIDEO)
  • Moldova, I am back! | Gheorghe și Tatiana Cîvîrjic au revenit după 20 de ani acasă și au pus bazele unei afaceri cu aur lichid (VIDEO)
  • Copiii știu mai bine: Grijile mari ale copiilor mici (VIDEO)
Cele mai populare
  • 1
    Moldova, I am back! | Diana Adamciuc: „Diferența dintre Cluj și Chișinău este că, cel puțin în această țară, eu am sentimentul de «acasă»”
  • 2
    ANI a finalizat controlul averii și intereselor personale inițiat în privința Maiei Sandu. Ce a constatat inspectorul (DOC)
  • 3
    Din 1 iulie, toți analogii de insulină, teste la glicemie și pungi colectoare pentru stome, vor fi compensate de CNAM
  • 4
    Momentul în care centrul comercial din Kremenciuk este bombardat de armata rusă, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.