Directoarea instituției, Tatiana Vrajmaș spune că, de fapt, prin astfel de evenimente se produce o uniune a forțelor părinților, educatorilor și copiilor, anume așa se călește spiritul de echipă.
Vrem să fim un exemplu de a scoate copiii în natură și de a le arăta toate tradițiile părinților noștri, cu ce se ocupau ei toamna, cum coseau, dejchiocau porumb, cum se fac plăcinte, cum se face o mămăligă în aer liber. Să știți că am primit o deosebită plăcere azi, aici, pe teren și aduc mulțumiri tuturor părinților pentru implicare.
Autor: Tatiana Vrajmaș, directoare grădinița Regina Maria
Evenimentul a fost unul incluziv, iar emoțiile oferite de cântecele, scenetele și poeziile copiilor au umplut de mândrie atât pieptul educatorilor, cât și pe cel al părinților. Educatorii susțin că prima ediție a festivalului „Zâmbetul Toamnei” a fost gândită din timp.
A fost un eveniment bine gândit, plămădit din timp și am avut scopul ca copiii să se simtă bine și să cunoască tradițiile și obiceiurile noastre.
Autor: Lilia Guțu, educatoare
Cei mai emoționați au fost totuși, părinții. Festivalul a fost pentru ei un examen al creativității. Ei au inventat concepte de decor și și-au testat abilitățile organizatorice.
„Este primul an în care această sărbătoare s-a petrecut în afara teritoriul și este ceva mai deosebit. Copiii au ieșit din zona lor de confort, respectiv se dezvoltă multilateral”, a spus o mămică.
„E o experiență inedită, iar faptul că am ieșit din tiparele standard, că am ieșit în afara grădiniței a implicat anumite eforturi logistice, fizice, organizatorice, dar până la urmă ne face și pe noi, părinții, să lucrăm în echipă, să dăm un exemplu frumos copiilor noștri”, spus un tătic.
„Aducem o notă de bucurie, de satisfacție, de prietenie între oameni. Se deschid noi orizonturi în descoperirea calităților artistice”, a spus o mămică.
Festivalul „Zâmbetul Toamnei” este la prima ediție, iar organizatorii spun că evenimentul va avea continuitate.
Un Emoji sau Sticker va îmbogăți acest articol.