Startup-ul educațional Bloomcoding atrage un milion de euro investiție pentru a revoluționa învățământul

Startup-ul educațional Bloomcoding atrage un milion de euro investiție pentru a revoluționa învățământul

Afacerile din domeniul tehnologic continuă să atragă finanțări masive în 2023, iar Bloomcoding, o școală de programare online pentru copii, este una dintre ele. În urma rundei de finanțare ce i-a adus companiei surprinzătoarea sumă în valoare de 1 milion de euro, Bloomcoding se pregătește să-și consolideze poziția în regiunea Europei Centrale și de Est, fiind în căutarea a 56 de noi membri care să se alăture echipei. Pozițiile disponibile sunt în domenii precum IT, marketing și vânzări.

Cătălina Vudvud Grițco

Runda de 1 milion de euro, care a captat atenția a două mari companii de investiție: Credo (cunoscută pentru investițiile sale în unicornul UIPath) și Inovo (cunoscută pentru investiții în unicornul Booksy), reprezintă un moment important pentru domeniul afacerilor din Republica Moldova. Mai mult, finanțarea reprezintă o evoluție importantă în relațiile transfrontaliere, fondul de investiții u.ventures din Ucraina fiind cel care a marcat prima investiție de tip venture capital într-un start-up din Moldova.

În mai puțin de doi ani de la lansare, școala se află într-o creștere rapidă și numără peste 1000 de elevi din diverse țări ce frecventează cursurile cu entuziasm. Bloomcoding activează pe piețele din România, Bulgaria, Polonia, iar datorită investiției primite - urmează să se lanseze curând pe alte două piețe.

Cu o echipă formată predominant din profesioniști din Republica Moldova, compania crede în talentul și în potențialul local, iar acum dorește să îl valorifice la o scară largă. Fondatorul companiei, Emil Chichioi, este ferm convins că Moldova reprezintă o sursă importantă de talente pentru startup-urile internaționale, iar prin intermediul Bloomcoding, acest potențial va fi dezvoltat la nivel maxim. În plus, compania urmează să își deschidă în viitorul apropiat sediul la Chișinău, astfel încât angajații vor putea opta pentru flexibilitate și un sistem hibrid de lucru.

La Bloomcoding, vei avea ocazia de a fi parte dintr-o comunitate de oameni talentați și dedicați, care lucrează împreună pentru a transforma învățământul și a le oferi elevilor o experiență educațională de calitate la nivel global. Împreună cu o echipă dedicată de profesioniști, vei contribui la crearea unei companii de top din țară, având un impact semnificativ asupra dezvoltării educației și obținând recunoaștere la nivel internațional. Este o oportunitate unică de a te alătura unui startup de top, cu o poveste impresionantă și de a învăța de la cei mai buni din domeniu. Vei beneficia de un program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de la distanță, pachet de beneficii competitive și un mediu de lucru prietenos și dinamic, toate acestea pentru a-ți dezvolta abilitățile și cariera.

Dacă ești în căutarea unei oportunități de a-ți pune talentul în valoare și de a crește într-un mediu stimulativ și flexibil, Bloomcoding este alegerea ideală pentru tine. 

Persoanele interesate pot găsi mai multe informații cu privire la pozițiile deschise și cerințele aferente la următorul link.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal