Unbox and Discover 2023: Descoperă inovațiile WOW a noii gamei de televizoare de la Samsung

Unbox and Discover 2023: Descoperă inovațiile WOW a noii gamei de televizoare de la Samsung

Gama 2023 de televizoare Samsung le oferă consumatorilor experiențe de vizionare premium la o calitate superioară a imaginii, cu specificații avansate și cele mai recente actualizări SmartThings.


Cătălina Vudvud Grițco

Samsung Electronics a prezentat pe 5 aprilie în cadrul evenimentul Unbox și Discover 2023 cea mai recentă gamă de televizoare, care va fi disponibilă pe piața din Republica Moldova începând cu luna aprilie. Evenimentul a marcat astfel lansarea unor noi experiențe de vizionare, în linie cu viziunea Samsung atunci când vine vorba despre ecrane: „Screens Everywhere, Screens for All”.

„La Samsung, înțelegem că tehnologia ar trebui să îmbunătățească viața oamenilor, nu să o complice. Alegând Samsung, consumatorii se pot aștepta să experimenteze tot ce înseamnă «WOW», în timp ce se alătură eforturilor Samsung de a reduce impactul asupra mediului înconjurător”, declară Jong-Hee (JH) Han, Vicepreședinte, CEO și Director executiv al diviziei DX (Device eXperience) la Samsung Electronics.

Noi ecrane premium pentru experiențe premium

Publicitate

Samsung ocupă primul loc pe piața globală de televizoare1 pentru al 17-lea an consecutiv în 2022 – dovadă a angajamentului său continuu de a oferi consumatorilor experiențe de vizionare premium și un design care ține cont de nevoile utilizatorilor. 

...

Samsung

Unbox și Discover 2023

Cele mai recente modele Neo QLED oferă o calitate remarcabilă a imaginii, un design uimitor, precum și opțiuni de conectivitate și sunet captivant. Consumatorii se pot bucura acum de conținutul lor preferat în 8K, inclusiv prin YouTube, cu Auto HDR Remastering. Remasterizarea AI poate îmbunătăți sunetul înregistrărilor de calitate scăzută, în timp ce Q-Symphony permite difuzoarelor TV și boxelor compatibile să funcționeze la unison și să dirijeze cu precizie efectele sonore individuale, creând o experiență audio mai captivantă.

Gama Samsung OLED a primit, de asemenea, o varietate de upgrade-uri. Este vorba de Neural Quantum Processor 4K, care folosește inteligența artificială avansată pentru a îmbunătăți imaginile de calitate scăzută și pentru a scoate la iveală detalii incredibile pentru o experiență de vizionare uluitoare. Samsung OLED oferă, de asemenea, sunet captivant, cu suport pentru Dolby Atmos și Object Tracking Sound+ (OTS+), ceea ce înseamnă că televizorul analizează conținutul în așa fel încât sunetul urmează acțiunea de pe ecran. Aceste specificații sunt disponibile pe modelele S95C și S90C.

Pași în reducerea impactului asupra mediului înconjurător

Pe lângă noile experiențe premium pentru utilizatori, în cadrul Unbox & Discover a fost prezentat și progresul pe care l-a făcut Samsung în atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate. Samsung lucrează pentru a crea un ciclu de viață mai puțin dăunător pentru mediu.

Gama 2023 de televizoare, monitoare, afișaj digital și telecomenzi conțin materiale reciclate și vin în ambalaje care utilizează mai puțină cerneală și capse în timpul producției. Noua telecomandă SolarCell, de generație a treia, nu necesită baterii și se poate încărca prin Radio Frequency Harvesting de 2,4GHz – obținând energie din semnalele emise de routerele Wi-Fi. Consumatorii pot activa, de asemenea, modul de energie AI de pe telefon sau de pe televizor, care le permite să-și monitorizeze și să-și controleze consumul și modelele de energie.

...

Samsung

Unbox și Discover 2023

Conectivitate care funcționează pentru tine

Toate televizoarele Samsung sunt conectate la SmartThings, ceea ce înseamnă că dispozitivele și aparatele din casele utilizatorilor pot fi interconectate, permițându-le acestora să acceseze un ecosistem complet de produse și parteneri. Cu ajutorul Home Connectivity Alliance, SmartThings este compatibil cu o varietate de mărci, permițând practic tuturor dispozitivelor existente să fie asociate în Smart Things. SmartThings este proiectat având în vedere securitatea – Samsung Knox Vault stochează informații sensibile, cum ar fi coduri PIN și chei IoT, într-un cip izolat, prevenind accesul neautorizat. 

...

Samsung

Unbox și Discover 2023

Prezentarea Unbox & Discover a avut loc pe 5 aprilie la 11:00 și o puteți vedea aici:

Despre SmartThings

Smartphone-urile Samsung sunt echipate cu aplicația SmartThings, care este o platformă inteligentă pentru o casă bazată pe tehnologia IoT (Internet of Things). SmartThings este continuu completat cu noi funcții și dispozitive compatibile pentru a oferi utilizatorilor metode simple de automatizare și organizare a vieții de zi cu zi. Servicii precum eficiența energetică, gătitul, îngrijirea animalelor de companie, îngrijirea hainelor, munca de acasă și altele, ajută la gestionarea cu ușurință a dispozitivelor conectate și la economisirea energiei. Și datorită suportului standardului Matter, platforma combină și mai multe echipamente de la diferiți producători, care oferă o alegere largă atunci când organizați o casă inteligentă.

Ofertă specială de precomandă, valabilă doar până pe 16 aprilie

Televizoarele Neo QLED și OLED din noua gamă Samsung a anului 2023 vor mai fi disponibile pentru precomandă la partenerii comerciali, până pe 16 aprilie, iar utilizatorii vor primi un Sound Tower cadou.

Mai multe detalii sunt aici: https://bit.ly/3yQw2Fp

Aflați mai multe noutăți pe rețelele de socializare:

www.facebook.com/SamsungMoldova

www.youtube.com/@SamsungMoldova

www.instagram.com/samsungmd/

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal