Cunoaște 3 dintre cei 7 mentori rezidenți ai acceleratorului de tracțiune pentru startup-uri tehnologice - UpNext by Dreamups

Cunoaște 3 dintre cei 7 mentori rezidenți ai acceleratorului de tracțiune pentru startup-uri tehnologice - UpNext by Dreamups

Ești fondatorul sau fondatoarea unui start-up tehnologic și planifici să te extinzi în următorul an într-o țară nouă?

Înregistrează-te în acceleratorul de tracțiune pentru startup-uri tehnologice - UpNext, și dezvoltă afacerea ta cu o investiție inițială de 25,000 EURO alături de mentori și mentore cu experiență.

Cătălina Vudvud Grițco

Majoritatea experților la care vei avea acces prin UpNext au lucrat în echipe de startup de succes sau au cofondat unul, iar unii din ei sunt chiar investitori. Pe durata programului îți facem acces la 7 mentori rezidenți lângă care care vei lucra cot la cot timp de 6 luni. Adițional, vei interacționa cu o comunitate de 35+ investitori și antreprenori ce prin experiența lor îți vor oferi suport pentru a-ți construi procesele de lucru, crea un plan de scalare pe o nouă piață, construi o echipă, crește propriii KPI x10, și te vor pregăti de următoarea rundă de investiții.

Deadline de înregistrare pentru UpNext – 30 aprilie.

Formularul de înscriere este AICI

Cunoaște mai bine cine sunt 3 dintre cei 7 mentori ai programului:

Răzvan Crăciunescu - în prezent este profesor asociat la Universitatea Politehnica din București. În trecut acesta a fondat un startup în domeniul IoT pentru care a strâns peste 200.000 EURO și pe care l-a vândut cu succes la începutul anului 2019. Anterior a lucrat ca Product Specialist la Unicornul românesc UiPath și ca Project Manager pentru diverse proiecte de cercetare și dezvoltare.

...

Răzvan Crăciunescu, Founder&Innovation Manager

UpNext by Dreamups

Publicitate

Nicolae Gudumac - co-fondator și CTO al startup-ului tehnologic, Planable, o platformă de colaborare pentru proiectele de marketing. Planable, este startup-ul ce a participat la Techstars London și Spherik Accelerator, și care ulterior a strâns fonduri de peste 1 milion de dolari. Pe lângă asta Nicolae a fost recunoscut de către Forbes drept unul dintre primii 30 sub 30 de ani.

...

Nicolae Gudumac, Co-founder&CTO Planable

UpNext by Dreamups

Lisa Guțu - are o experiență de mai mult de 8 ani în domeniul finanțelor, cu accent pe Open Finance, Payments și API-uri. Mai mult, a condus inițiative de Open Banking în Europa cu companii precum Salt Edge și Trovata. În 2021, Lisa a fost recunoscută drept una dintre primele 45 de femei din Power List-ul Fintech.

...

Lisa Gutu, VP of Sales Yapily

UpNext by Dreamups

Pe lângă experiența vastă a mentorilor la care ai access ca startup dacă participi în UpNext, te califici și pentru o rundă de investiții de 25k Euro + îți oferă șansa de a atrage încă 100k EURO la sfârșit de program de la comunitatea de investitori Mozaic.

Deadline de înregistrare pentru UpNext – 30 aprilie. Formularul de înscriere este AICI

Cunoști fondatori/fondatoare? Recomandă-i aici și primește 200$ dacă aceștia intră în program.

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de înregistrare și program, accesează upnext.md sau paginile de Facebook, Linkedin sau Instagram

UpNext este creat de către Acceleratorul de inovații și antreprenoriat Dreamups, susținut de proiectul Future Technology Activities, finanțat de USAID, Suedia și UKaid și susținut de Comunitatea de Business Angels Mozaic.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal