Astfel, portalul care își propune să-i apere pe moldoveni de falsurile și manipulările din media, a publicat un video prin intermediul căruia a arătat cum și de cine a fost denatură declarația judecătorului Curții Constituționale.
Vezi știrea inițială AGORA la acest subiect: Ministrul Justiției, optimist față de creditul rus: Cele 200 de milioane de euro nu vor duce la falimentarea țării. Judecător CC: N-am murit nici după miliard (VIDEO)
AGORA amintește că în luna martie, după ce Igor Dodon a spus că presa care difuzează informații false despre COVID-19 riscă pedepse penale, Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a publicat o listă formată din 52 de portaluri cărora le va fi limitat accesul pe timp de stare de urgență.
SIS a emis un comunicat în care scrie că epidemia a ajuns „subiect al unor știri prin care sunt lansate campanii de alterare a conținutului informațiilor vehiculate în spațiul public (prin manipulare, dezinformare, prin tăinuirea sau falsificarea informației) cu scopul de a genera panică, tensiuni ori conflicte sociale, distribuite masiv în rețeaua globală Internet de către anumite site-uri informaționale anonime”.
Un Emoji sau Sticker va îmbogăți acest articol.